Amiko HD8265+
ahoj prosím o pomoc mám Amiko HD8265+ a problém s nastavením motoru,původně jsem měl Arivu 202e a motor jsem si nastavil bez problému,na amiku mi původní nastavení pro Arivu nefungovalo.Znovu jsem tedy nastavoval od začátku jsem z okresu Mělník nulový bod mám nastaven na Jih a naladěný Hotbird po zapnutí USALS mi motor nenalezne Astru 23.5 už se s tím trápím 2dny ale nějak mi to pořád nejde kde dělám chybu prosím
Také mi dlouho trvalo, než jsem přišel na to, jak USALS správně nastavit.
Nesmíš jít do průvodce družicí, ale v Menu zvol Satelitní instalaci!!!..potom klikni na USALS a nastav tvoji polohu.
Nesmíš jít do průvodce družicí, ale v Menu zvol Satelitní instalaci!!!..potom klikni na USALS a nastav tvoji polohu.
Ahoj losos.
Niekdy si mi veľmi pomohol a určite nielen mne ohľadne nastavení a setting-ov pri Arrivách.
Budeš niečo také páchať aj pri AMIKO HD8265+ ? :-)
Niekdy si mi veľmi pomohol a určite nielen mne ohľadne nastavení a setting-ov pri Arrivách.
Budeš niečo také páchať aj pri AMIKO HD8265+ ? :-)
Ahoj manovar, určitě nebudu, nemám Amiko 8265+ stále k dispozici, jen někdy... - a navíc - je to s ním podstatně obtížnější, než u Ariv.
Viete mi prosím vás poradiť?
Mám pár dní tento zázrak Amiko HD 8265+ , soft som dal Amiko_HD8265_1.3.63_mcas.zip
A mám dva problémy. :(
Časové nahrávanie z vypnutého stroja vôbec nefunguje.
Na nastavený čas sa síce zapne ale nič nenahrá. Zo zapnutého amika nahrávanie ide v pohode aj časové.
A mám modul Plus telku a nedekóduje mi programy.
Stroj modul detekuje ale nedekóduje nič.
Vo všetkých troch telkách čo mám doma to funguje v pohode.
Vopred ďakujem za reakcie.
Mám pár dní tento zázrak Amiko HD 8265+ , soft som dal Amiko_HD8265_1.3.63_mcas.zip
A mám dva problémy. :(
Časové nahrávanie z vypnutého stroja vôbec nefunguje.
Na nastavený čas sa síce zapne ale nič nenahrá. Zo zapnutého amika nahrávanie ide v pohode aj časové.
A mám modul Plus telku a nedekóduje mi programy.
Stroj modul detekuje ale nedekóduje nič.
Vo všetkých troch telkách čo mám doma to funguje v pohode.
Vopred ďakujem za reakcie.