Jak na neznámé druhy písma?
Už jsem to tu jednou řešil a přišel jsem tehdy sám na příčinu, ale ne na řešení. Zkuste si např. založit adresář "Rřyksopp" (snad se to tu zobrazí správně). Mě takovej adresář nejde v Total Commanderu vůbec otevřít, ani smazat (hlásí "nenalezen"). Tehdy mi takhle podobně nefungovaly mp3 (i když hrály). A musel jsem je v WMP uložit jako jiné jméno. Asi by to chtělo někde přihrát nějakej font? Nebo jak na to? Díky
když jsem používal anglické WinXP a neměl tam doinstalovanou češtinu, OS odmítal pracovat se soubory, keré měly v názvu diakritiku. podívej se, jestli máš v OS správně nastavenou podporu pro west-european languages.
ve WinXP je to: Ovládací panely, Místní a jazyková nastavení, záložka Upřesnit... [pokud si to nepletu s něčím jiným]
ve WinXP je to: Ovládací panely, Místní a jazyková nastavení, záložka Upřesnit... [pokud si to nepletu s něčím jiným]
Já to zatím zkoušel jen v práci na Win2000. Ono když dám Tento PC a najdu si to, tak tam to funguje, ale ten TotalCommander si s tím nějak neví rady.