Zidoo X20 High-End 4K Media Player
Vypadá to na poměrně našlapaný přehrávač (např. 3x HDMI, možnost interních HDD, analogové 7.1), ale je otázka, zda se má za tu ceny 486$ šanci uchytit a zda za to stojí v době levných přehrávačů na RPi nebo Amlogic.
https://www.cnx-software.com/2018/06/11/zidoo-x20-high-end-media-player/
https://www.cnx-software.com/2018/06/11/zidoo-x20-high-end-media-player/
ani ja, len stereo, zato vzadu vedľa USB vidím niečo, čo by mohol byť chutný malý ventilátor s aspoň 3500 otáčkami a po určitej dobe aj zaručene highendovým akustickým prejavom......
[QUOTE=noki;535054]Ahoj.Mam to doma a je to parada.Prehra to uplne vsetko,rychle to je. Mam tam aj dva 10tb HDD[/QUOTE]
Ahoj,
dneska jsem Zidoo X20 (bez PRO) poptal v Polsku. Běžně se prodávají na Aliexpresu za cca 11.000 po započtení DPH, Poláci za něj chtěji cca 13.000.
Zajímala by mne funkčnost, protože jsem čekal na Dune HD MAX 4k a kdo ví kdy bude, pak oficiální zastoupení si jej bude cenit na 22.000 a na fórech se píšou problémy s pomalými updaty (nefunkční BD 4K menu, problém se synchronizací při 23.xxx snímcích atd., HDR problémy)
Tak tedy Zidoo ano či ne? Děkuji
Ahoj,
dneska jsem Zidoo X20 (bez PRO) poptal v Polsku. Běžně se prodávají na Aliexpresu za cca 11.000 po započtení DPH, Poláci za něj chtěji cca 13.000.
Zajímala by mne funkčnost, protože jsem čekal na Dune HD MAX 4k a kdo ví kdy bude, pak oficiální zastoupení si jej bude cenit na 22.000 a na fórech se píšou problémy s pomalými updaty (nefunkční BD 4K menu, problém se synchronizací při 23.xxx snímcích atd., HDR problémy)
Tak tedy Zidoo ano či ne? Děkuji
Zdravím.
Vím, stará diskuze, snad se někdo ozve.
Zidoo x20 jsem sehnal až v Rumunsku, došlo za 5 dní. Někde jsem na přeložených stránkách se dočetl, že dva HDD se dají naformátovat i do JBOD. To mě potěšilo že nebudu muset přeskakovat z HDD na HDD a bude se to tvářit jako jeden 32TB (mám dva 16TB HDD Seagate). Ale nikde v menu jsem neobjevil formátování HDD. Jde to, nebo to byl blbý překlad?
Díky.
Vím, stará diskuze, snad se někdo ozve.
Zidoo x20 jsem sehnal až v Rumunsku, došlo za 5 dní. Někde jsem na přeložených stránkách se dočetl, že dva HDD se dají naformátovat i do JBOD. To mě potěšilo že nebudu muset přeskakovat z HDD na HDD a bude se to tvářit jako jeden 32TB (mám dva 16TB HDD Seagate). Ale nikde v menu jsem neobjevil formátování HDD. Jde to, nebo to byl blbý překlad?
Díky.
Jestli se dají zapojit do JBOD (není to formátování, to bude stejně i tak do EXT3/4, NTFS, ExFAT apod.) netuším a nikde jsem to neviděl. Ale zde píšou, že max. kapacita HDD je 10 TB: http://apidl.zidoo.tv/instruction/X20PRO_X20_instruction_manual_v1.3.pdf (strana 24)
Psát můžou 10TB, skutečnost je taková že jak Zidoo Z10 zvládá 16TB, mám už ho tam 1/2 roku bez problému, tak i Zidoo X20 zvládá 2x16TB, mám je už tam od února. Jeden naplněn na 95%, druhý cca na 60%.
Jinak díky za *.pdf manuál, nemohl jsem ho dohledat.
Jinak díky za *.pdf manuál, nemohl jsem ho dohledat.
[QUOTE=danton;539612]Někde jsem na přeložených stránkách se dočetl, že dva HDD se dají naformátovat i do JBOD[/QUOTE]
Správa HDD se provádí v OpenWRT přes web rozhraní. Možnosti do JBOD tam jsou.
Správa HDD se provádí v OpenWRT přes web rozhraní. Možnosti do JBOD tam jsou.
Díky, ale fakt to nemůžu najít, mohl by jsi mě navigovat?
Já šel.
Nastavení, ostatní, about, další, Openwrt Setting, Advanced settig.
Já šel.
Nastavení, ostatní, about, další, Openwrt Setting, Advanced settig.