pilisblackZdravim! Resim uz nekolik mesicu problem pri prehravani filmu z Kodi. Nekdy se film prehraje bez problemu a nekdy se sekanim, nekdy vubec. Pripojeni k internetu jsem si nechal zvysot, protoze mi to psalo, ze je zdroj prilis pomaly, ale nepomohlo to. Nevite, co udelat, aby to jelo? Mam tv reklamovat nebo bude problem jinde? Pomohl by nejaky tv box? O kterych bohuzel nic nevim, jak to presne funguje? :/ Diky za kazfou informaci.
pilisblackDekuji. Kouknu, budu muset s manzelkou kvuli anglictine.
jankub[QUOTE=pilisblack;534001]Zdravim! Resim uz nekolik mesicu problem pri prehravani filmu z Kodi. Nekdy se film prehraje bez problemu a nekdy se sekanim, nekdy vubec. Pripojeni k internetu jsem si nechal zvysot, protoze mi to psalo, ze je zdroj prilis pomaly, ale nepomohlo to. Nevite, co udelat, aby to jelo? Mam tv reklamovat nebo bude problem jinde? Pomohl by nejaky tv box? O kterych bohuzel nic nevim, jak to presne funguje? :/ Diky za kazfou informaci.[/QUOTE]
Zdravím.
Nevím jestli je to ještě aktuální, ale při výše popisovaném problému pomůže zvětšení cachovací paměti (bufferu) v KODI, která defaultně nastavena na 90MB.
Například pomocí AresWizard jí lze zvětšit až na 450MB . . . a to je už v reálu znát. Na foru xbmc-kodi se tomu věnuje vcelku obsáhlá diskuze.
Jankub