Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Motor se ze zapadni pozice resetuje na nulovy bod

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    29

    Ahoj,

    mam dm800 a motor Amiko DM3800. V posledni dobe se mi, po uvedeni dm800 do standby, motor sam natoci ze zapadni pozice (typicky 0.8W) na nulovy bod (u me blizko 13E). Zkousel jsem,zda to neposila software dm800, tak jsem mu dal jinej image (kompletni reinstall), nicmene problem stale trva. Z vychodni pozice (typicky 23.5E) se to nedeje. Kdyz se na satelit divam, je to v poradku a motor pozici drzi. Resim to proto, protoze mam twin konvertor, na kterej je pripojenej jeste jeden prijimac, ktery pouziva primarne pozici 0.8W,. Nesetkal se s tim nekdo?

    Diky,
    JK
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    29

    Tak nakonec to vypada, ze se vraci na nulovy point z jakekoliv pozice zapadne od nej. Nevite nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,017

    Jak řídíš pozici?
    Diseqc nebo USALS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    29

    USALS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,017

    Reset motoru jsi dělal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    29

    Zkousel jsem, ale zatim se mi nedari Podle manualu k motoru se hardwarovy reset u tohohle modelu dela tak, ze se vypoji koaxial od prijimace, stisknou se tlacitka W a E na motoru po dobu 5 sekund a pak se koax opet pripoji. Nicmene mi to prijde divny - kdyz odpojim koax od prijimace, odpojim prece i napajeni a nejaka tlacitka tim padem nefunguji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,017

    To jsem četl taky....
    Zkus tedy SW reset motoru podle návodu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    29

    Tak porad se mi ten reset nejak nedari. Nevi nekdo, co presne znamena bod v manualu v Hardwarovem resetu motoru prijimacem, kde se pise:

    Kód:
    4) Zadejte příkaz v menu přijímače "Přepočítej 0 (Re-synchronize/Shift 0)"
    Mam enigmu2 a v nastaveni motoru/pozicioneru zadnou takovou volbu nevidim.

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    Stiskni obě tlačítka a pak koax teprve připoj. Nemusím snad ani připomínat, že STB nebo měřák musí být zapnutý. Pak se podívej do STB, který je připojený k motoru, jaký startovací kanál je tam nastavený po restartu/zapnutí přijímače.
    Naposledy upraveno uživatelem bastlir: 12-01-2018 v 10:52
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-11-2015, 09:12
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-01-2012, 08:40
  3. Zelený svítící bod na nové PLAZMĚ
    Od Peteer v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 23-07-2009, 13:05
  4. Existuje monoblok na pozice 13° a 23,5°?
    Od radek.kovacik v sekci DVB-S
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-07-2009, 20:14
  5. Neotáčí se motor
    Od Jimm v sekci DVB-S
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-03-2006, 06:14