Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: Jak vytáhnout videonahrávku z harddisku TV - LG 42PC1 RR?

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Nov 2017
    Příspěvků
    16

    Tak to vypadá na vítězství techniky nad člověkem. Do plazmy jsem scartem připojil Settopbox, plazmu propojil s CRT televizí taky scartem a obraz šel. Plazma evidentně fungovala. Nicméně dálk. ovladačem reagovala akorát na hlasitost, přepínání multimediálních vstupů a on/off. Vyvolat menu na obrazovce nešlo. Zajímavé bylo, že po zvolení timeshiftu na ovladači se záznam poposunul zpět ale obraz zmizel. Šel jen zvuk. Po dohnání zpoždění obraz zase naskočil.
    Totéž v bleděmodrém proběhlo i s kamerou. Signál z externích zdrojů jakoby bypassem televizí projde, ale menu nezobrazím.

    Oslovil jsem i značkový servis. Tam mi potvrdili nerentabilitu opravy (cca. 10.000,-) a s dešifrováním HDD neporadili - neví, neumí...

    Tak toť vše - děkuji místním za snahu pomoci, vážím si toho!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Je otázka, zda se jen menu nezobrazovalo, nebo zda to nefunguje. Skoro bych tipoval to první. Zkus namačkat naslepo (podle návodu) přehrávání nahrávky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Redukce Scart Cinch je za pár korun.
    Nahrávky DVR jakési "menu" mají, ale je to pouze jakoby přehled toho, co je tam nahráno s časovým kodem. Podobně jako dnes AVCHD.
    DVR Studio jsem zmiňoval jenom proto, protože umí i formáty, které jsou pdeudokryptované, což v minulosti některé DVR rekordery dělali, takže i když je to v podstatě MPEG2, tak to nešlo přímo vypálit na DVD, má to nějaké jiné hlavičky nebo co. Muselo se to převrtět. V těch hlavičkách byl nějak definovaný ten časový kod.

    Vytáhni HDD a někdo si s tím určitě poradí, jinak to musíš kopírovat přes Scart a kvalita půjde dolů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Nov 2017
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Je otázka, zda se jen menu nezobrazovalo, nebo zda to nefunguje. Skoro bych tipoval to první. Zkus namačkat naslepo (podle návodu) přehrávání nahrávky.
    Taky bych tipoval to první. Na slepo jsem zkoušel jestli se něco - cokoliv nezobrazí ale přímo ten postup spuštění ještě ne. Nastuduju a ještě se pokusím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2017
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od Foolproof Zobrazit příspěvek
    Redukce Scart Cinch je za pár korun.
    Nahrávky DVR jakési "menu" mají, ale je to pouze jakoby přehled toho, co je tam nahráno s časovým kodem. Podobně jako dnes AVCHD.
    DVR Studio jsem zmiňoval jenom proto, protože umí i formáty, které jsou pdeudokryptované, což v minulosti některé DVR rekordery dělali, takže i když je to v podstatě MPEG2, tak to nešlo přímo vypálit na DVD, má to nějaké jiné hlavičky nebo co. Muselo se to převrtět. V těch hlavičkách byl nějak definovaný ten časový kod.

    Vytáhni HDD a někdo si s tím určitě poradí, jinak to musíš kopírovat přes Scart a kvalita půjde dolů.
    Myslím že v redukci problém není (někde ji i mám), zobrazovalo to jak přes Cinche tak Scart jen ne to menu TV.
    Oslovil jsem druhý značkový servis, a tam mi ještě dali naději - cituji: ".....data s HDD umíme dostat ven ale je to docela složité. Přivezte televizor a uvidíme..."
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Nov 2017
    Příspěvků
    16

    Poslušně hlásím - problém vyřešen!
    Ale popořádku. Oslovil jsem dva autorizované servisy. V Ostravě mě ve vší slušnosti odmítli - a jestli neznám nějakého šikovného ajťáka co má čas a vlohy, ať oslovím... Nicméně ve Zlíně jsem se chytil a servisman nabídl vytažení nahrávek z HDD za cca. 2.000 - 2.500,- Kč. A stačí dokonce poslat jen HDD bez televize. Nedalo mi to a zmínil jsem se - ještě než to odešlu - kámošovi co se v vyzná v PC. Vzal to, že ho problém zajímá a poslat do servisu můžu vždycky, že to zkusí. Druhý den mi na flashce donesl všechna videa! Jsem čuměl. Vnutil jsem mu 1.000,- (však mi ještě jednu ušetřil ). Takže jestli má někdo stejný problém, ozvěte se - kámoš si rád přivydělá!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Citace Původně odesláno od Foolproof Zobrazit příspěvek
    Vytáhni HDD a někdo si s tím určitě poradí, jinak to musíš kopírovat přes Scart a kvalita půjde dolů.
    Přesně tak jsem si to představoval
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-05-2011, 17:29
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 12:26
  3. jak vytahnout audio z videa ?
    Od rdk v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 10:06
  4. Jak vytáhnout titulkovej stream z HD videa
    Od bArDa v sekci Titulkování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-08-2006, 21:24
  5. Jak vytáhnout *.mpg z *.ts?
    Od Petr75 v sekci DVB-T
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 04-03-2006, 10:26