Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

TV Samsung

mimtrio (1)|5.8.2017 14:45
Ahoj , prosím Vás jsem asi uplný trotl ale koupil jsem si asi před šesti léty TV Samsung typ UE37D6100 a ten prodávající v obchodě mi řekl že když namačkám : info -menu-mute- power za sebou tak si můžu vybrat typ televize jaký chci. No a já jsem to dneska poprvé vyzkoušel a povedlo se to že mi tam nehraje vůbec nic a vůbec nevím jak to mám dát zpátky na to co tam těch šest let bylo. Prosím poradte mi jak na to. Moc děkuji
jito (999)|5.8.2017 15:56
KamilZ (10277)|5.8.2017 16:35
Tyto věci předpokládají, že je dělá rozumný člověk, který ví, co dělá. Pokud sis rozdrbal něco v servisním menu, tak si musíš sehnat někoho se stejným modelem TV a opsat to od něj (pokud se to ser. menu ještě dostaneš). Pokud ne, tak to odvez do servisu, tam Ti to nastaví.
Stuartlitl (1)|19.12.2017 09:13
Zdravím,mám problém a prosbu o pomoc(pokud to půjde)...nedávno jsem dostal od kolegy televizi SAMSUNG UE46F5300AW,je to model z roku 2013,trošku starší,ale plně funkční (byla),,:-( ale darovanému koni na zuby nehleď jak se říká,a s funkcemi které na tu dobu měla jsem byl spokojený,a problém nastal když jsem potřeboval přehrát formát DIVX,tak jsem hledal jak to zprovoznit a našel jsem postup přes servisní menu,je mi známo že do tohoto menu by se mělo přistupovat pouze zkušeným,ale myslím že každý z nás je kutil a musí to zkusit,a můžu říct že až takové pako nejsem a vím co se může "zmáčknout"aby se díky tomu něco nepokazilo.
Vstoupil jsem tedy do Service Menu a hledal kde je povolení přehrávat formát DIVX,bohužel pro mě jsem měl na kolenou 7-měsíční vnučku pro kterou je ovladač,mobilmagickým lákadlem a podařilo se jí zmáčknout tlačítko na ovladači,toho jsem si bohužel všiml cca po 5sec kde již probíhala aktualizace,ale jaká položka toho jsem si nevšiml,jelikož jsem si nebyl jistý co to je a s vnučkou na klíně nebylo mnoho času na přemýšlení tak jsem televizi jednoduše vypl přes dálkový ovladač v domění že se nic nestane,ale ejhle stalo :-(,když jsem chtěl televizi znovu zapnout ovladačem tak televize přestala komunikovat,a nešla zapnout ani hlavním vypínačem na televizi,nesvítí ani nebliká dioda u IR,tak bych se chtěl zeptat jestli nemá náhodou stímto problémem někdo zkušenost,nebo neví jak televizi opět zprovoznit,zkoušel jsem rady které jsem vyhledal na yutube,ale nic nefunguje,,vsázím na to že se mi podařilo televizi softwarově zablokovat,ale není mi jasné proč nereaguje nebo nesvítí dioda?
Taky jsem zkoušel jestli není vyhořelý "kondík"nebo jiná součástka v napájecí desce,ale vše je OK,a další věc která mě udivuje je ta že když odpojím základní desku od zdrojové tak se televize rozsvítí,ale je jasné že nereaguje na úkony ovladačem nebo hlavním tlačítkem na TV
Vyzkoušel jsem také tzv "UNBRICK"který se provádí pomocí ovladače,ale taky bez odezvy,dále jsem viděl ještě jednu možnost jak resetovat základní desku pomocí EEPROM reset,ale toto bych chtěl nechat jako poslední možnost.
Tak prosím zdejší profíky jestli by nevěděli jak vyřešit tento problém..předem díky za rady i nerady :)
vivid.sk (11472)|19.12.2017 11:48
Kontaktuj servis.