Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: pomoc pri vyberu tv-fm karet predem diki za odpovedi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    3

    tak chcel by som sa spytat aku tv kartu odporucate mala by byt v primeranej cene ma mat dialkac a radio a chcem ju vyuzit hlavne na pozeranie telky na pc pretoze aj napriek tomu z mame 4 telky zahadnym sposobom su vzdy setky obsadene a este by som chcel aj nahravat nejake hudobne klipy a podobne do pc a nasledne vypalit na dvd ... prosim o pomoc dakujem a zatial som rozmyslal o leadtek winfast tv2000 xp expert co si o nej myslite
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Já ji vlastním, a jsem velmi spokojen. Pouze jsem musel vyměnit PC zdroj (docházelo k rušení).
    Pokud máš komplet Intel, nebudeš mít problém. Pokud něco jiného, pak si přečti obsah fóra "TV karty", abys věděl do čeho jdeš.
    Karta umožňuje nahrávání i přímé vypalování pro DVD. Ti, kteří "zachytáváním" žijí, ti poradí jiný software - to, co je součástí TV-karty, není na profesionální práci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    ti kteri zachytavanim ziji ti poradi jiny hardware
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    ...a bude v "přiměřené" ceně ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    3

    diki asi ji vemu potrebuji jeste neco dokoupit k ni? je montaz jednoducha? ja mam procak intel a maticnou s intel sadou ale sama nieje intel ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Dokoupit nemusíš nic. Vše je v krabici. Kartu nasadíš, zapojíš kablík pro zvukovku, zapojíš kablík k dálkovému ovládání a teprve potom nainstaluješ ovladače a software z přiloženého CD.

    Výrobce desky nemusí být zrovna Intel, stačí že procesor i čip. sada je Intel.

    PC zdroj by měl být značkový a musí mít pasivní nebo aktivní PFC. Pokud budeš mít obyčejný zdroj (nebude mít PFC), bude ti zdroj rušit TV-kartu, a to zcela spolehlivě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    Experta mám doma a celkem dobrý... na koukání na TV to stačí, na nahrávání taky, já s tím nic jiného dělat nechci. Akorát starší verze měly špatně udělaný zvuk, ale novější už jsou prý OK (nebo je možné si kartu nechat opravit, někde ve fóru to někdo nabízel).

    Škoda je, že aplikace a ovladače jsou trochu odfláknuté a chtěly by doladit (sice nepadají, ale nejsou moc user friendly).

    Já provozuju Experta na CPU AMD a desce ECS K7S5A (čipová sada SiS 735) bez větších problémů pod WinME a Win2000 adv.server (obojí anglické verze)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Prosim o pomoc pri vyberu
    Od Slemi v sekci Projektory
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 22-11-2010, 12:59
  2. Pomoc při výběru +-23 000,-
    Od Spyke v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 23-06-2010, 13:55
  3. Pomoc při výběru TV
    Od HuanMari v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 05-06-2010, 16:32
  4. Pomoc při výběru tv
    Od Pomalej Joe v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 69
    Poslední příspěvek: 01-12-2009, 21:14
  5. Pomoc při výběru TV.
    Od vlastax v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 12:07