Téma: Satelitní kanály od Kuki na měsíc zdarma.
Ne každý uživatel TV má na to, aby si hradil nemalý poplatek za sledování satelitních kanálů. Nová česká firma Kuki (viz. www.kuki.cz) přichází s levnou alternativou sledování satelitních kanálů přes internet. Výhodou této služby je i to, že na jednu registraci můžete kanály sledovat v mobilu, tabletu, PC ...
Ze zkušenosti však musím uznat, že tato služba přes LTE tak trochu žere data, a proto doporučuji programy sledovat přes pevnou lainu nebo přes wifinu.
Avšak obrovskou výhodou je, že sledované kanály můžete nejen nahrávat do svého zařízení, ale i sledovat programy již vysílané. Půjčovna filmů je už samozřejmostí.
Postup:
Připojte se na www.kuki.cz
stáhněte si příslušnou aplikaci pro své zařízení a systém (majitelé mobilů, tabletů ... si běžným postupem najdou aplikaci Kuki)
Spusťte instalaci
Zaregistrujte se (doporučuji přes Google)
Zadejte instalaci Na vyzkoušení
Heslo: manka
Pak už tak nějak vše proběhne samo.
Je ještě nutno poznamenat, že heslo jsem získal od pracovníka Kuki s upozorněním, že zde bude zveřejněno.
Ze zkušenosti však musím uznat, že tato služba přes LTE tak trochu žere data, a proto doporučuji programy sledovat přes pevnou lainu nebo přes wifinu.
Avšak obrovskou výhodou je, že sledované kanály můžete nejen nahrávat do svého zařízení, ale i sledovat programy již vysílané. Půjčovna filmů je už samozřejmostí.
Postup:
Připojte se na www.kuki.cz
stáhněte si příslušnou aplikaci pro své zařízení a systém (majitelé mobilů, tabletů ... si běžným postupem najdou aplikaci Kuki)
Spusťte instalaci
Zaregistrujte se (doporučuji přes Google)
Zadejte instalaci Na vyzkoušení
Heslo: manka
Pak už tak nějak vše proběhne samo.
Je ještě nutno poznamenat, že heslo jsem získal od pracovníka Kuki s upozorněním, že zde bude zveřejněno.
Nemalý poplatek?
A co je výhodné na Kuki,když za nejmenší nabídku chtějí 200 měsíčně?
A co je výhodné na Kuki,když za nejmenší nabídku chtějí 200 měsíčně?
Jde o to, že někdo nemá možnost instalace paraboly, nemá možnost O2 TV apod. a navíc mu nejde terestriál. Ale to nebylo předmětem příspěvku.
Svůj příspěvek jsem napsal za tím účelem, aby touto akcí si někdo zdarma vylepšil Vánoce.
Svůj příspěvek jsem napsal za tím účelem, aby touto akcí si někdo zdarma vylepšil Vánoce.