Jak zprovoznit Hbbtv na Samsung UE40F6400
Dobrý den,
potřeboval bych radu, jak zprovoznit Hbbtv na tv Samsung UE40F6400, která v popisu přístroje tuto funkci evidentně má viz např.zde : [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , ale stále se mi jí nedaří zprovoznit. A to ani dle návodu samotného Samsungu zde: http://www.samsung.com/cz/experience/tv/smarttv/navody-21-2013.html.
Navíc, Samsungem inzerovanou aplikaci Samsung Hbbtv jsem ve storu ani nenašel... LAN mám korektně připojen, net normálně fuguje. Používám sat reciver GoSat 7056 HDi. Předem děkuji za rady.
potřeboval bych radu, jak zprovoznit Hbbtv na tv Samsung UE40F6400, která v popisu přístroje tuto funkci evidentně má viz např.zde : [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , ale stále se mi jí nedaří zprovoznit. A to ani dle návodu samotného Samsungu zde: http://www.samsung.com/cz/experience/tv/smarttv/navody-21-2013.html.
Navíc, Samsungem inzerovanou aplikaci Samsung Hbbtv jsem ve storu ani nenašel... LAN mám korektně připojen, net normálně fuguje. Používám sat reciver GoSat 7056 HDi. Předem děkuji za rady.
HbbTV je založené na doplňkových informacích v televizním signálu, na základě kterých zařízení získává další obsah přes IP. Když tvoje TV žádný televizní signál nepřijímá (zpracovává ho satelitní přijímač a do TV posílá už jen obraz), nemůže fungovat ani HbbTV.
Musíš buď DVB-S přijímat pomocí interních tunerů přímo v TV, nebo naopak i HbbTV řešit na externím satelitním přijímači.
Musíš buď DVB-S přijímat pomocí interních tunerů přímo v TV, nebo naopak i HbbTV řešit na externím satelitním přijímači.
Děkuji za odpověď. Rozumím, pochopil jsem. Nový satelitní přijímač se zatím kupovat nechystám, tak prosím ještě o dovysvětlení "Musíš DVB-S přijímat pomocí interních tunerů přímo v TV" .Nevím, kde ony tunery v Tv hledat, ani jak to k "interním tunerům" připojit..vlastně o této variantě/možnosti nevím vůbec nic...Předem děkuji.
[QUOTE=caile;526302]Nevím, kde ony tunery v Tv hledat[/QUOTE]
V tvojom pripade nikde. Satelitne tunery sa nachadzali v modeloch koniacich "70", t.j. UE40F6470. Ak vsak prijimas DVB-T, predpokladam, ze by to mohlo ist tymto sposobom. V opacnom pripade len vymena satelitneho STB, ako pises.
V tvojom pripade nikde. Satelitne tunery sa nachadzali v modeloch koniacich "70", t.j. UE40F6470. Ak vsak prijimas DVB-T, predpokladam, ze by to mohlo ist tymto sposobom. V opacnom pripade len vymena satelitneho STB, ako pises.
Dobry den, mam led Samsung serie 6. Konkretne 6300. Prosim muze mi nekdo rict proc mi posledni tyden nejde Hbbtv na prime i nove? Na ČT bezi normalne. V Samsungu mi rekli ze s tim televize nic neudela ze je to problem novy a primy ale nejak se mi nezda ze by neslo toto vysilani zaroven na obou dvou. Dekuji za odpoved.