Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Pomožte mi s výběrem LCD kolem 20 tisíc, prosím

pilisblack (7)|30.11.2016 14:31
Ahoj lidi, pomozte mi prosim s rozhodovanim jak a kterou tv vybrat. Ctu milion recenzi, ale uz mi z toho jde hlava kolem. Predem: jsem lajk a o tv vim jen malo, ale co je pro me dulezite, je obraz. Nasi si koupili samsunga za dvanactku, obraz krasmy, ale SD matny, divny, rozmazany. Mozna ze to neumim vyladit, ale chtel bych trosku jiny typ. Chtel bych 3D, nejlepe PIP. A to nejdulezitejsi, nemuzu se rozhodnout pro system, jestli android nebo jiny. Nejdrive jsem se docetl, ze android se bude postupem casu zlepsovat, ale spis mi to pripada jako jeden velkej zhluk zbytecnosti. Potrebuji ho k necemu, pokud se k tv nebudu pripojovat telefonem? Nebyl by lepsi nejaky stabilnejsi system? Ten stabilnejsi se mi zda, ze nabizi Sony KDL, nebo Samsung. Jenze muj problem je jeste v tom, ze bych chtel tv s ambiligtem a ten jak znamo nabizi jen Philips. Na ten, co se tyce obrazu, slysim spise kriticke recenze. - Opravdu bych se typu 6500 Phlips s androidem mel tolik obavat, ze to nebude ono? A jeste k tomu ambilightu. Na jedne strane steny, kde bude tv viset, mam povesenou skrinku k obyvaci stene. Zkazi to dojem ambilightu, kdyz ta tv nebude mit prostor, ale bude ji tam prekazet skrinka? Ma to nekdo z vas taky tak? Je to kravina, nebo radsi objednat bez ambilightu, kdyz to je tak? Jak to vypada u vas? Diky za jakekoli informace.

---------- Doplněno v 14:31 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 14:27 ----------

Jeste jednu otazku: Vysvetlite mi jestli jde nahrat na Philips 6500 tv stream na HDD a pustit si ho na jinem zarizeni? Docetl jsem se, ze to lze. Zatim by mi stacilo napsat, ze to nejakym zpusobem jde, ulehcilo by to me rozhodovani o koupi. A lze na techto televizorech nahravat tv a zrovna se divat na jiny kanal nebo internet? Diky
RoPo (6061)|30.11.2016 14:35
Pokud nemáš kolem TV tak 0,5m lépe 1-1,5m prostoru, tak ambilight budeš mít spíše vypnutý než zapnutý. Proto můžeš na Philips zapomenout. Jinak lze obdobu ambilightu pořídit dodatečně k jakékoliv ploché TV. Je několik variant. Případně si toto dynamické osvětlení sbastlit sám. Návodů je na to plno.

PIP: Většina TV s funkcí PIP má možnosti kombinace interního tuneru jako jeden obraz a druhý obraz zobrazován z HDMI vstupu.

K ostatním modelům je tady toho dost, co je vhodné vybrat a co nikoliv.
pilisblack (7)|30.11.2016 14:59
Hm, asi jsem jinou odpoved na Ambilight necekal. Bohuzel je to novostavba a obyvaci stenu jsme jiz objednali. Sakra...

No nic. A co rikas na toto: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

Jak se tvari tato tv s androidem ted? Urcite prosla nejakym updatem a mohlo by to byt uz lepsi, nez recenze psane zacatkem roku??? A co se tyce obrazu, Predevsim SD signal, bude lepsi nez u te Philipsky? Vlastne jak na tom jsou tyhle dve televize? Jsou na dobre urovni? Mohu si za tuhle xenu poridit kvalitnejsi obraz s mymi pozadavky?
pilisblack (7)|1.12.2016 08:16
Poradte nekdo, diky
RoPo (6061)|1.12.2016 10:21
Tyto modely Sony mají vcelku povedený obraz. Měl jsem v rukách kdl-55w809c (jestli si dobře vzpomínám na číslo modelu) s androidem. Je to android. Někdo pomalé odezvy nevnímá. Někomu vadí. Mě vadí. Ale použitelné to je. Obraz měla pěkný, ale detailně jsem jej nestudoval.
pilisblack (7)|1.12.2016 17:08
Jak se ti android libi oproti tizenu v Samsungu? Bude to mit nejakou budoucnost?