Thomson 55UB6406 or JVC LT-55VU83A or LG 55UH605V
Ahojte,
ma niektory z tycho modelov nejake vyrazne + alebo -, alebo je uplne jedno, ktory kupim (svokre)?
Thomson 55UB6406
Thomson 55UA6406
JVC LT-55VU83A
LG 55UH605V
Pozerat sa bude z 3.5m, lokalny provider, s HD/SD kanalmi, ak sa nepokazi bude jej sluzit aj cez 10 rokov.
Ziadne ine specificke poziadavky.
Dik za radu
yef
ma niektory z tycho modelov nejake vyrazne + alebo -, alebo je uplne jedno, ktory kupim (svokre)?
Thomson 55UB6406
Thomson 55UA6406
JVC LT-55VU83A
LG 55UH605V
Pozerat sa bude z 3.5m, lokalny provider, s HD/SD kanalmi, ak sa nepokazi bude jej sluzit aj cez 10 rokov.
Ziadne ine specificke poziadavky.
Dik za radu
yef
[QUOTE=Ryan Giggs;525241]Naco bude svokre UHD? A este 55" na 3,5 metra kde to nema ziaden zmysel?[/QUOTE]
chlapi, vy nemate svokry ci ako??
UHD - staci ze hocijaka jej suseda kamaraka kupi UHD a uz som vinny, ze preco som jej taku nevybral
55" - hocijaka suseda kupi 55, a opat to iste...
Pri predpoklade kupy novej TV za cca 10rokov, mi poziadavky: UHD+55"+cena do 700Eur
zabezpecia viziu co najdlhsej spokojnosti svokry :) a nemyslim si ze ludia z jej okolia
si budu kupovat vacsie ako 55 s UHD.
btw. zle som napisal, stena ma dlzku 3.5m, ale hlava od panelu je vzdialena cca 2.5m
chlapi, vy nemate svokry ci ako??
UHD - staci ze hocijaka jej suseda kamaraka kupi UHD a uz som vinny, ze preco som jej taku nevybral
55" - hocijaka suseda kupi 55, a opat to iste...
Pri predpoklade kupy novej TV za cca 10rokov, mi poziadavky: UHD+55"+cena do 700Eur
zabezpecia viziu co najdlhsej spokojnosti svokry :) a nemyslim si ze ludia z jej okolia
si budu kupovat vacsie ako 55 s UHD.
btw. zle som napisal, stena ma dlzku 3.5m, ale hlava od panelu je vzdialena cca 2.5m
V tom pripade stale plati odpoved cislo #2, a este budes za sikovneho, aku super TV si vybral. Fakt si hod mincou, alebo zober kvazy japonca (JVC) a vybavene.
Vsetko je to macka vo vreci, dovtedy, dokym to nemas doma.
Vsetko je to macka vo vreci, dovtedy, dokym to nemas doma.
Televize Thomson už se hodně dlouho ve Francii nevyrábí (ať žije globalizace :-(( ), měly by se vyrábět v turecké firmě Vestel (což není zase tak špatné)
Televize JVC se v Japonsku nevyrábí zhruba 20 let. Mám dojem, že značku koupila nějaká čínská firma
Televize LG bude asi jediná originál z jižní Koreje
.... tak to jenom na doplnění
Televize JVC se v Japonsku nevyrábí zhruba 20 let. Mám dojem, že značku koupila nějaká čínská firma
Televize LG bude asi jediná originál z jižní Koreje
.... tak to jenom na doplnění
Svokry mame, len sme mysleli ze si jej to poradil ty. Kedze si to vybrala sama, je vsetko jasne.
LG je jediny povodny TV akurat ze s tym mizernym falosnym 4k panelom. Tomu by som sa radsej vyhol. Uz len z principu.
A skus ju tak jemne a postupne pripravit na to, ze ked ten TV vydrzi 10 rokov, tak to je taka sanca ako vyhrat prvu cenu v loterii.
A keby to aj zazrakom prezil, tak bude davno technologicky a moralne zastaraly, takze novy bude zrejme aj tak kupovat skor.
Inak suhlasim s prispevkom 2.
LG je jediny povodny TV akurat ze s tym mizernym falosnym 4k panelom. Tomu by som sa radsej vyhol. Uz len z principu.
A skus ju tak jemne a postupne pripravit na to, ze ked ten TV vydrzi 10 rokov, tak to je taka sanca ako vyhrat prvu cenu v loterii.
A keby to aj zazrakom prezil, tak bude davno technologicky a moralne zastaraly, takze novy bude zrejme aj tak kupovat skor.
Inak suhlasim s prispevkom 2.