výber TV do 650€ 48-50"
Ahojte,
Týmto Vás chcem požiadať o pomoc pri výbere TV do obývačky (po 2 týždňoch hľadania sa začínam v tom už strácať a neviem sa rozhodnúť)
Rozpočet: do 650€ +- :)
Pozorovacia vzdialenosť 3,5-3,7m
signál: Antik SD+HD + USB - NAS filmy
3D: nevyužijem ale keď bude nič sa nedeje :)
Smart: áno
Panel: skôr VA ako IPS (IPS GLOW pre mňa osobne veľmi rušivý element)
Čas: (sledovanie prevažne v noci respektíve poobede)
Značka: SONY, Samsung, LG, Panasonic ...
Rozlíšenie : FULLHD, 4K v tejto cenovej hladine nestoja za nič :(
Hz: 100Hz
Rozmer: 48-50"
Pozerám po : LG 49LH630V alebo Samsung UE48J6302
Ale som otvorený aj iným návrhom
za každú radu a pomoc ďakujem
PS: Viem že je tu takýchto požiadaviek stovky ale každý z nás ma iné podmienky .. rozpočet, vzdialenosť ...
Ďakujem
Týmto Vás chcem požiadať o pomoc pri výbere TV do obývačky (po 2 týždňoch hľadania sa začínam v tom už strácať a neviem sa rozhodnúť)
Rozpočet: do 650€ +- :)
Pozorovacia vzdialenosť 3,5-3,7m
signál: Antik SD+HD + USB - NAS filmy
3D: nevyužijem ale keď bude nič sa nedeje :)
Smart: áno
Panel: skôr VA ako IPS (IPS GLOW pre mňa osobne veľmi rušivý element)
Čas: (sledovanie prevažne v noci respektíve poobede)
Značka: SONY, Samsung, LG, Panasonic ...
Rozlíšenie : FULLHD, 4K v tejto cenovej hladine nestoja za nič :(
Hz: 100Hz
Rozmer: 48-50"
Pozerám po : LG 49LH630V alebo Samsung UE48J6302
Ale som otvorený aj iným návrhom
za každú radu a pomoc ďakujem
PS: Viem že je tu takýchto požiadaviek stovky ale každý z nás ma iné podmienky .. rozpočet, vzdialenosť ...
Ďakujem
Ak nepreferujes IPS, potom nemas z tych dvoch moznosti velky vyber :D, ja by som ti skor navrhol nezahnutu alternativu UE48J62xx, pripadne vzhladom k pozorovacej vzdialenosti 55" alternativu. Alebo potom SONY W755C
LH630 nesplna poziadavku 100 Hz. A je to IPS.
Na tu vzdialenost rozhodne aspon 55". Napr. Samsung UE55J6272, ci Philips 55PFK6510. Treba kupovat kym su.
Kazdy ma sice rozne poziadavky, ale ak je podmienka 100 Hz a FHD, tak ti modely sa stale opakuju, lebo kazdy vyrobca ma takyto uz len jeden model (ak neratam rozne variacie).
Na tu vzdialenost rozhodne aspon 55". Napr. Samsung UE55J6272, ci Philips 55PFK6510. Treba kupovat kym su.
Kazdy ma sice rozne poziadavky, ale ak je podmienka 100 Hz a FHD, tak ti modely sa stale opakuju, lebo kazdy vyrobca ma takyto uz len jeden model (ak neratam rozne variacie).