Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Skylink Live TV - nová služba v nabídce Skylinku

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Se Skylink Live TV již mohou všichni zákazníci Skylinku sledovat vybrané programy také na jiných zařízeních v domácnosti (chytrém telefonu, tabletu nebo PC), přehrávat pořady zpětně z 30hodinového archívu anebo sledovat filmy z videopůjčovny (Banaxi).

    http://www.parabola.cz/clanky/5957/s...idce-skylinku/

    (pozn.: bohužel na PC je třeba Silverlight)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    20

    Jenom škoda,že to funguje na mobil jenom na wifi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    6

    Zkoušel to někdo už na TV boxu s Androidem? Docela by mě to zajímalo. Aplikace funguje na poslední modely TV LG a Samsung a v telefonech s Androidem, ale opravdu by mě zajímalo, jak to je s TV boxy s Androidem popř. s Android TV.

    Děkuji.
    Naposledy upraveno uživatelem DavCZa: 09-12-2018 v 16:51
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,715

    Zkus Kodi, to má addon, ale funguje jen na Leia - verze 18, je v českém repozitáři a musíš být aktivovaný u Skylinku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,007

    Citace Původně odesláno od DavCZa Zobrazit příspěvek
    Zkoušel to někdo už na TV boxu s Androidem? Docela by mě to zajímalo. Aplikace funguje na poslední modely TV LG a Samsung a v telefonech s Androidem, ale opravdu by mě zajímalo, jak to je s TV boxy s Androidem popř. s Android TV.

    Děkuji.
    na X96 funguje normálně....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Foolproof Zobrazit příspěvek
    Zkus Kodi, to má addon, ale funguje jen na Leia - verze 18, je v českém repozitáři a musíš být aktivovaný u Skylinku.
    Jde mi o to sehnat nějaký levný, ale funkční TV box s Androidem, abych mohl sledovat na starší LG fullHD TV, takže žádné 4k ten TV box zvládat nemusí
    Kodi znám, ale jelikož nemám TV box, tak nepoužívám.
    Naposledy upraveno uživatelem DavCZa: 09-12-2018 v 21:34
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od jito Zobrazit příspěvek
    na X96 funguje normálně....
    A jakou máte verzi té X96? Máte na něm aplikaci nebo jedete přes KODI? Potřeboval bych to k LG TV (r.v.2012), jelikož nemá webOS. Myslíte, že by apka jela i na https://www.gearbest.com/tv-box/pp_8...83#goodsDetail ? Je to cz sklad
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,007

    Mám model X96 Amlogic S905X 2GB
    https://www.tinydeal.com/x96-s905x-2...-p-161484.html
    Mám nainstalovanou Skylink apk i Kodi.Ale Skylink jedu přes jejich apk.
    Na Parabole píše,že to v Meccol funguje
    https://www.parabola.cz/forum/topic-96236/
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-05-2015, 09:08
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-03-2012, 07:24
  3. Skylink a HD TV NOVA
    Od kovarjos05 v sekci DVB-S
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-09-2011, 23:00
  4. Zdieľania Skylinku na 2 TV
    Od NoKa v sekci DVB-S
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-09-2010, 07:23
  5. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-07-2010, 11:18