Proč si BFU kupujou XXX a teprv pak se začnou ptát?
Chápete, jak je to možný? Fakt mi uniká, že si spousta lidí dovede koupit nějakej kepl, aniž by se obtěžovala trochu o tom zapřemejšlet, pak se sem přihrnou a začnou se vyptávat s křížkem po funuse a informace poskytujou jak státní instituce...
Jak to děláte vy?
Jak to děláte vy?
myšlení bolí...
hehe, přiznám se,, že když jsem kupoval základní desku, pozorně jsem četl příspěvky od cleeho, kde si pochvaloval desku s nForce2 a protože cleeho považuju za bednu přes HW, tak jsem se ním nechal inspirovat a udělal jsem dobře. :BB:
hehe, přiznám se,, že když jsem kupoval základní desku, pozorně jsem četl příspěvky od cleeho, kde si pochvaloval desku s nForce2 a protože cleeho považuju za bednu přes HW, tak jsem se ním nechal inspirovat a udělal jsem dobře. :BB:
No, co se týče tv karet, tak většina lidí mi odpovídá - byly levné. A když např. pomůže výměna PC zdroje (rušení signálu) tak nejdříve zkouší různé ptákoviny (které samozřejmě nepomůžou) s poukazem, že mají zdroj za 350Kč a nemají na zdroj za 2000Kč. A když některým řeknu, že tím, když kupují levné věci, tak jsou vlastně bohatí, tak mě pošlou někam. :-D Nakonec mě stejně poslechnou (někteří se ozvou, někteří radši ne). A takhle to je samozřejmě se vším.
hoši ono ta třetí možnost je správná ale to nic nemění na tom že třeba a většinou je nejdražší a na to každej nemá ba ani já ne a tak kupuju podle třetí možnosti ale musím koukat taky do peněženky a občas koupím i špatně jo hold šetřit se nevyplácí
[quote=Ivo Mašek]No, co se týče tv karet, tak většina lidí mi odpovídá - byly levné. A když např. pomůže výměna PC zdroje (rušení signálu) tak nejdříve zkouší různé ptákoviny (které samozřejmě nepomůžou) s poukazem, že mají zdroj za 350Kč a nemají na zdroj za 2000Kč. A když některým řeknu, že tím, když kupují levné věci, tak jsou vlastně bohatí, tak mě pošlou někam. :-D Nakonec mě stejně poslechnou (někteří se ozvou, někteří radši ne). A takhle to je samozřejmě se vším.[/quote]
to verim :-D
to verim :-D
já nekupuju nic - jsem konzervativní člověk a vystačím si se svým AMD 450 MHz :-E .
Na ostatní nákupy mám manželku a dcery - spolehlivě mi utratí jakkoliv vysoký příjem za cokoli dle bodu 1. :-(((
Na ostatní nákupy mám manželku a dcery - spolehlivě mi utratí jakkoliv vysoký příjem za cokoli dle bodu 1. :-(((
Sestavujou se PC aby byly nejlevnější, pak jsou to předem polofunkční trosky. Lidi si to koupí v obchoďáku a pak jen zírají co všechno nejde, většině to ale nevadí.
Kupuju na co mám prachy, nikdy né to nejlevnější :-)
Kupuju na co mám prachy, nikdy né to nejlevnější :-)
mno ja bedna sem, ale plna sracek :-E v hw se vrtam jen kvuli tomu ze me to bavi a ze sem zatim nic moc neposral prikladam nahode :-R :-E
Nezalezi len na kvalite komponentov, ale hlavne na ich zladeni. Tak napr. ja mam skoro vsetky komponenty v PC s tych najlacnejsich, no ale skladal mi to profik a zatial nemam ziadne (hardware) problemy(uz dva roky). Jedine, co mi za tie dva roky odislo, bol nedavno modem, ale ten uz natahal gigabajty 9-) (synovi demoverzie hier 9-) ), tak sa ani necudujem.
No a ked vidim, kolko problemov maju ostatni s PC, tak sa iba :-E , ze mi to "zatial" vsetko slape ako hodinky.
------------------------------------------------
Athlon XP 2000, RAM 512 MB Kingston a 256 MB SPECTEK 9-) , MB Matsonic 8137 C+ 9-) , VGA GeForce MX 440 SE 9-) , CDRW LITE ON 9-) , HDD Seagate 40 GB, TV karta Life View Fly TV Prime 34 s chipom Philips SA 7134 :BB: , DVD-ROM Teac, zdroj neznackovy, ktory uz bol v skrinke 9-) ,takisto aj audio AC 97 v skrinke 9-) , a cele to slape :BB:
No a ked vidim, kolko problemov maju ostatni s PC, tak sa iba :-E , ze mi to "zatial" vsetko slape ako hodinky.
------------------------------------------------
Athlon XP 2000, RAM 512 MB Kingston a 256 MB SPECTEK 9-) , MB Matsonic 8137 C+ 9-) , VGA GeForce MX 440 SE 9-) , CDRW LITE ON 9-) , HDD Seagate 40 GB, TV karta Life View Fly TV Prime 34 s chipom Philips SA 7134 :BB: , DVD-ROM Teac, zdroj neznackovy, ktory uz bol v skrinke 9-) ,takisto aj audio AC 97 v skrinke 9-) , a cele to slape :BB:
navážu na Miloše s další bezproblémovou sestavou
Athlon XP 2400+ (T-Bred, FSB 233MHz, takt 2000MHz), tichý chladič ArticCooling (teplota CPU < 50°C), deska MSI K7N2Delta-L (nForce2Ultra), RAM 1x512MB (prodejce ji značí jako Brand, výrobce čipů neuveden - tvrdí AIDA) GK Inno3D FX5200 (pasivně chlazená), 2xHDD WD Caviar (120+40GB), DVD ROM Toshiba, DVD RAM LG, ZK Live! 5.1 Digital, TV karta Winfast Expert, zdroj s PFC (výrobce nevím), zesilovač Tesla 814.
až na mírné rušení TV obrazu s tím compem nemám problémy...
Athlon XP 2400+ (T-Bred, FSB 233MHz, takt 2000MHz), tichý chladič ArticCooling (teplota CPU < 50°C), deska MSI K7N2Delta-L (nForce2Ultra), RAM 1x512MB (prodejce ji značí jako Brand, výrobce čipů neuveden - tvrdí AIDA) GK Inno3D FX5200 (pasivně chlazená), 2xHDD WD Caviar (120+40GB), DVD ROM Toshiba, DVD RAM LG, ZK Live! 5.1 Digital, TV karta Winfast Expert, zdroj s PFC (výrobce nevím), zesilovač Tesla 814.
až na mírné rušení TV obrazu s tím compem nemám problémy...