"zmizelé" ČT HD kanály v DVB-T na Samsung UE46C6900
tento týden mi najednou přestaly fungovat všechny ČT HD kanály (1,2 a CT Sport). Když dám nově automatické ladění, tak už je nenaladím. Používám jen DVB-T tuner. Nevíte, čím by to mohlo být? Přeem děkuji za radu
Mozna doslo k preladeni muxu. Zmeny polarizace, atd... Podle toho kde bydlis se podivej treba na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] jak to je s danymi muxy v tvem dosahu a podle toho prelad TV.
jsem z Karlových Varů - takže podle tohoto odkazu: http://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/technika/digitalni-pozemni-vysilani-dvb-t/vysilaci-sit-1a/ se má naladit nějaká síť 1a na 50 kanálu frekvence 25100, ale to mi vůbec nejde zadat.[ATTACH=CONFIG]32864[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]32863[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]32865[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]32866[/ATTACH]
Kanal vs frekvence je dano normou. Nastav 50. kanal o kterem pises a frekvenci nemen. Mimojine o cem pises o cisle 25100 (Klinovec) je vykon vysilace nikoliv frekvence. Dalsi problem muze byt ve zmene polarizace a zmene prijmovych podminek - vyskova budouva, ruseni apod. mezi vysilacem a mistem prijmu