RADA multimediálne centrum k Samsung 4K
Ahojte, chcem vás poprosiť o radu, hľadám multimediálne centrum k maximálnemu využitiu Samsungu 4K, pozerala som Evolveo Android Box Q5 4K, POPCORN HOUR VTEN 4K, Zidoo X6 PRO
Dakujem za rady, vôbec sa tomu nerozumiem :-) Neviem, či som pozerala dobre prípadne ak je niečo vhodnejšie tak mi napíšte.
Eva
Dakujem za rady, vôbec sa tomu nerozumiem :-) Neviem, či som pozerala dobre prípadne ak je niečo vhodnejšie tak mi napíšte.
Eva
Určite čo najlepší možný obraz čo momentálne poskytujú tv programy, tak isto kvalita full HD filmov ktoré sú momentálne dostupné, pozeranie 4K filmov-dokumentom ktoré su momentálne dostupné. Pripojenie na youtube, HBO, Netflix a pod. Evolveo ma láka cenou a Popcorn má zase dobré recenzie ....čo som ako laik postrehla :-)
Za poslední 4 měsíce jsem vyzkoušel Dunu, Popcorn, Mede8er, Vetec a nakonc jsem skončil u Nvidia Shield a nainstalovaným Kodi;-)
Přehraje to vše, což se i zbylých říct nedá (což byl důvod proč šel vždy přehrávač zpět).
Jediná nevýhoda je, že nemá normální ovladač - vše lovit v menu, připojit klávesnice, nebo sehnat nějaká Logitech Harmony...)
Přehraje to vše, což se i zbylých říct nedá (což byl důvod proč šel vždy přehrávač zpět).
Jediná nevýhoda je, že nemá normální ovladač - vše lovit v menu, připojit klávesnice, nebo sehnat nějaká Logitech Harmony...)