videokamera Sony HDR PJ 810 E -reziduální obraz
Prosím, co je to "úprava intervalů reziduálního obrazu videa sním. pohybu" a na jaké hodnoty jí nastavit. V kameře je možnost + a - .
Druhý můj dotaz: dá se nějak upravit délka bliknutí mezi snímky? Film z mojí starší kamery byl plynulý a to tak, že mezi snímky nebyl tak patrný přechod jako nyní. Přechod (bliknutí) je hodně vidět.
Děkuji
fiji
Druhý můj dotaz: dá se nějak upravit délka bliknutí mezi snímky? Film z mojí starší kamery byl plynulý a to tak, že mezi snímky nebyl tak patrný přechod jako nyní. Přechod (bliknutí) je hodně vidět.
Děkuji
fiji
Děkuji. Trošinku jsem v to doufal, ale bál jsem se to zkusit. Nemá to pak vliv na něco jiného, třeba jsem někde četl že snad na čáry ve videu? Možná jsem to špatně pochopil.
https://www.tvfreak.cz/forum/images/attach/jpg.gif
Přikládám ještě foto. Vyzkoušel jsem tom, ale rozdíl moc nevidím. Možná až to importuji do PC či do Pinnacle, bude to více vidět.
Přikládám ještě foto. Vyzkoušel jsem tom, ale rozdíl moc nevidím. Možná až to importuji do PC či do Pinnacle, bude to více vidět.
Fakt nevím. Je to v sekci Nastavení/Přehrávání. Na chvilku se objeví hláška " úpr.inter. stop ve funkci video sním. pohyb. Musím to opravdu vyzkoušet. jen škoda, že to asi nebude mít nic společného s odstraněním vnímání toho bliknutí mezi snímky.
Děkuji za odpovědi.
Děkuji za odpovědi.
[QUOTE=fiji;518903]Druhý můj dotaz: dá se nějak upravit délka bliknutí mezi snímky? Film z mojí starší kamery byl plynulý a to tak, že mezi snímky nebyl tak patrný přechod jako nyní. Přechod (bliknutí) je hodně vidět.[/QUOTE]
To blikání je při přehrávání z kamery?
Jakou jsi měl kameru před tím?
Nemůže to být tím, že předchozí kamera byla pásková a přehrával jsi kontinuální záznam a teď máš záznam na kartě po jednotlivých záběrech (souborech) a kameře trochu trvá než vždycky načte nový soubor, což se projeví prodlevou-bliknutím?
Je-li to takhle, po střihu si to spojíš do jednoho souboru a po blikání nebude vidu ani slechu.
Možná se ale mýlím, psal jsi že to naimportuješ do PC, už jsi tak učinil?
To blikání je při přehrávání z kamery?
Jakou jsi měl kameru před tím?
Nemůže to být tím, že předchozí kamera byla pásková a přehrával jsi kontinuální záznam a teď máš záznam na kartě po jednotlivých záběrech (souborech) a kameře trochu trvá než vždycky načte nový soubor, což se projeví prodlevou-bliknutím?
Je-li to takhle, po střihu si to spojíš do jednoho souboru a po blikání nebude vidu ani slechu.
Možná se ale mýlím, psal jsi že to naimportuješ do PC, už jsi tak učinil?
Ano kamera byla pásková a teď je záznam na kartě po jednotlivých souborech. I tak když film sestříhám a vyexportuji, zdají se mi "přechody" nějak více vidět. Možná je to i natáčením. Zdá se mi že tato kamera má dost dlouhou přípravu na nahrávání a zrovna tak na vypnutí a pokud v tomto okamžiku udělám nějaký prudší pohyb (v domnění, že je již vypnuto a to asi není) má to vliv na to bliknutí. Předtím kamera Sony DV a ta byla nějak při spouštění a zastavení souboru, při nahrávání, rychlejší. Je to možné? Holt se s tím musím naučit. Díky.