Wd TV live - nejde zapnout
Ahoj mám Wd TV live nějak mi zlobí když je vypnutej a chci ho ovladačem zapnout proste nejde vytáhnu a zatahnu zásuvku zapne se ovladačem vypnu a když zkusím hned zapne se ale pokud ho chci zapnout cca po hodině zase to samé ani nehne takže zase vytáhnout kabel... Fw. Poslední .... Nenapadá něco někoho? Diky
factory reset v menu nebo i to resetuj primo v hardware, najdi tu malou dirku, ktera je myslim vedle jednoho USB vstupu, ale to je mozna to same ...
V poslednom case zacalo robit toto aj moj WD presne to iste nejde zapnut ovladacom-musim vytiahnut kabel a pri pozeraní zvykne aj zaseknut...skusal som resetnut a aj obnovit tovarenske nastavenie a nepomohlo vobec.
Jestli to máte po záruce, tak to zkuste rozdělat, zda nejsou nafouknuté kondenzátory (pokud to má externí zdroj, tak i ten).
Chalani je mozne ze zamrznutie filmu,spomalene reakcie plus obcasne skore sekundy pri prehravany hudby...aby zato mohol externy hdd?dakujem
[QUOTE=Rock992;517085]V poslednom case zacalo robit toto aj moj WD presne to iste nejde zapnut ovladacom-musim vytiahnut kabel a pri pozeraní zvykne aj zaseknut...skusal som resetnut a aj obnovit tovarenske nastavenie a nepomohlo vobec.[/QUOTE]
Rovnaký problém. A ako som zistila, trápi veľa ľudí - najmä od septembra 2015. Resetovanie nula bodov, obnova továrenských nastavení rovnako nepomohla... Pomôže downgrade softu - odvtedy šlape ako má. Konečne :)
Rovnaký problém. A ako som zistila, trápi veľa ľudí - najmä od septembra 2015. Resetovanie nula bodov, obnova továrenských nastavení rovnako nepomohla... Pomôže downgrade softu - odvtedy šlape ako má. Konečne :)
Ahoj Kaktusik. Asi pravdepodobne to bude tak ako vravis 😊 ako si urobila downgrade? vyskusam to bo uz nemam nervy na to wd-cko 😏
tu to mas https://community.wd.com/t/wdtv-live-random-freezing/134839 - treba stiahnut zip, co tam mas link.
naformatovat male usb (2, 4, 8 GB) na FAT - dat tam iba tie styri konkretne subory, co rozpakujes.
Na wd tv live si zapni ze chces automaticky novy soft... potom vypni, vyber z napajania (ja som vytiahla kabel zo zdroja).
bezpecne vysun naformatovane usb s tymi subormi z kompu
zasun do predneho usb na wd tv
zapni napajanie (zapoj zdroj)
a cakaj... a cakaj... a modli sa :-D
mne to naskocilo :) je tam taka divna verzia softu, ze 4 cosi - to potvrd, hodi ti to vsak spravnu verziu
potom som ked to preslo vybrala usb, dala este tovarenske nastavenia (pre istotu).
a nezabudni vypnut automaticke detekovanie noveho softu -- a uz ho fakt nikdy nezapinaj :)
a slape to.
dovod, pre ktory som sa rozhodla, boli v podstate recenzie uzivatelov a tiez fakt, ze ta verzia co tam mas teraz, nie je na oficialnych strankach wd tv ze existuje.... cize fakt to vyzera ze tam cosi dototo.... a tiez som si vsimla ze to robi iba posledny mesiac, dva... divne :)
naformatovat male usb (2, 4, 8 GB) na FAT - dat tam iba tie styri konkretne subory, co rozpakujes.
Na wd tv live si zapni ze chces automaticky novy soft... potom vypni, vyber z napajania (ja som vytiahla kabel zo zdroja).
bezpecne vysun naformatovane usb s tymi subormi z kompu
zasun do predneho usb na wd tv
zapni napajanie (zapoj zdroj)
a cakaj... a cakaj... a modli sa :-D
mne to naskocilo :) je tam taka divna verzia softu, ze 4 cosi - to potvrd, hodi ti to vsak spravnu verziu
potom som ked to preslo vybrala usb, dala este tovarenske nastavenia (pre istotu).
a nezabudni vypnut automaticke detekovanie noveho softu -- a uz ho fakt nikdy nezapinaj :)
a slape to.
dovod, pre ktory som sa rozhodla, boli v podstate recenzie uzivatelov a tiez fakt, ze ta verzia co tam mas teraz, nie je na oficialnych strankach wd tv ze existuje.... cize fakt to vyzera ze tam cosi dototo.... a tiez som si vsimla ze to robi iba posledny mesiac, dva... divne :)
Si to pekne rozpisala zajtra idem nato bo teraz makam v nocnej ☺ zatial ti dakujem hadam to nabehne 😊