Streamovani internetoveho radia do veze
Zajima mne, jestli existuje nejaka krabicka (treba vypadajici jako USB flashka), ktera by se zapojila do USB portu klasicke male veze (FM radio + CD), ktera umi od vyrobce z flashky prehravat WMA/MP3, ale ta krabicka aby jako soubory poskytovala streamy ruznych internetovych radii, ktere by pomoci wi-fi a routeru tahala z internetu.
Samozrejme jsem hledal, ale nenasel, mozna se jen neumim spravne zeptat.
Predem diky za odkazy a namety.
eM
Samozrejme jsem hledal, ale nenasel, mozna se jen neumim spravne zeptat.
Predem diky za odkazy a namety.
eM
Jako USB flashka nemůže vypadat kvůli chybějícím ovládacím prvkům pro nastavení rádia, které chceš poslouchat.
Navíc požaduješ "USB výstup" z tohoto rádia, které chceš připojit do věže s USB vstupem, které akceptuje na flashce souborový systém se soubory MP3.
Nic takového neexistuje. Existují věže a malá rádia, které mají analogový (i digitální - např. optika) výstup pro připojení do tvé věže a umí přehrávat streamy z internetu.
Navíc požaduješ "USB výstup" z tohoto rádia, které chceš připojit do věže s USB vstupem, které akceptuje na flashce souborový systém se soubory MP3.
Nic takového neexistuje. Existují věže a malá rádia, které mají analogový (i digitální - např. optika) výstup pro připojení do tvé věže a umí přehrávat streamy z internetu.