Pinnacle 18 - po exportu horší kvalita
Dobrý den, jsem už celkem hodně nešťastný s Pinnacle. Koupil jsem si verzi 18 Ultimate. Video mám v mp4...vše si nastříhám a když dám export do mpeg4, h264 tak video neni kvalitove tak jak original. je to mnohem horsi, kostickovane atd..nevite co s tim? popr.jak nastav it jaky birtrate atd... mam video 1280x720 30 fps....diky moc
prvni obrazek je po exportu....nastaveni tak jak vse ma byt...a druhy obrazek je origo...vidite ten rozdil okolo toho auta ty zoubky..hruza
Tu změnu kvality posuzuješ z těch obrázků? Jaký je originál, jaké je to vytvořené? Je to totožné?
Jako by jsi to změnil na prokládané nebo otočil pořadí snímků
Jako by jsi to změnil na prokládané nebo otočil pořadí snímků
je to udelane printscreem z videa ten obrazek vlevo je po exportu a ten obrazek v pravo je pred exportem..vysledne video (obrazek v pravo je kostrbaty ..je viditelne na okrajich auta....nevim co mam s tim delat
---------- Doplněno v 14:10 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 14:06 ----------
pri exportu mam prokladani progresivni..zkousel jsem id od horniho pole od spodniho..a porad stejne
---------- Doplněno v 14:10 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 14:06 ----------
pri exportu mam prokladani progresivni..zkousel jsem id od horniho pole od spodniho..a porad stejne
Obrázek sejmutý přímo z obrazovky o videu, o jehož kvalitu se jedná, žádnou relevantní informaci nepodává, je to obdobné, jako by jsi vyfotil televizi v obchodě a posuzoval podle fotky jaký má tento konkrétní přijímač obraz.
Postni někde radši kousky toho videa, stačí tak 3-5 sekund
Postni někde radši kousky toho videa, stačí tak 3-5 sekund