Telka - jak naladit
Ahoj,
rád bych se zeptal jak naladím Telku? Když nechám vyhledávání na Auto, tak stejně Telku nenajde a když nastavím podle jejich ofiko webu frekvenci atd. tak to vyhodí, že bylo nalezeno 0 TV stanic.
Viz obrázek (není tam nastevená frekvence atd., jen pro ilustraci)
Díky za pomoc
rád bych se zeptal jak naladím Telku? Když nechám vyhledávání na Auto, tak stejně Telku nenajde a když nastavím podle jejich ofiko webu frekvenci atd. tak to vyhodí, že bylo nalezeno 0 TV stanic.
Viz obrázek (není tam nastevená frekvence atd., jen pro ilustraci)
Díky za pomoc
Myslíš, že jsme kouzelníci a máme skleněnou kouli? Jaký přijímač? Co tam přesně zadáváš (dej sem fotku toho, jak jsi to zadal)? Jakou máš konfiguraci na střeše (monoblock apod.)?
Tak přijímač mám Topfield TF 7700HSCI, co se týče toho co sem tam zkoušel zadávat, tak viz. zas obrázky. Netuším co na střeše je za konfiguraci.
Musíš tam někde zadat FEC 3/4 (obrázky jsou mizerné, nejde to moc poznat, kde to v zašedlé položce je) a zkus případně zapnout "Vyhledávání sítě".
Parametry jsi vzal jde?Správně je toto:
12070 H
SR 27500
FEC 3/4
DVB-S
KamilZ-některé přijímače nepotřebují zadávat FEC.
12070 H
SR 27500
FEC 3/4
DVB-S
KamilZ-některé přijímače nepotřebují zadávat FEC.
Jde o to, že když mám nasteveno DVB-S, tak nemůžu nastavit FEC and Pilot, až když nastavím na DVB-S2/8PSK a nebo DVB-S2/QPSK tak můžu nastavit FEC a Pilot.
Ty údaje jsem vzal na jejich ofiko stránkách. Když nastavím frekvenci na 12070 H, tak Symbol Rate je napevno a nemůžu ho změnit na SR 27500.
Zkoušel různé varianty atd. a pokaždé to skončilo 0 TV nalezeno.
Ty údaje jsem vzal na jejich ofiko stránkách. Když nastavím frekvenci na 12070 H, tak Symbol Rate je napevno a nemůžu ho změnit na SR 27500.
Zkoušel různé varianty atd. a pokaždé to skončilo 0 TV nalezeno.
niekde v menu prijímaa máš zoznam TP na danej družici, ten si pozri a zedituj problemovy TP na správny SR
Podle návodu na straně 34,lze v položce Úprava seznamu satelitů editovat nebo přidávat TP.
Stačí přečíst návod...
Stačí přečíst návod...
Pokud to jde, tak bych neměnil parametry stávajícího transponderu (TP), protože pak by mohly zhasnout jiné kanály. Musíš zadat TP nový.
[QUOTE=bastlir;511498]protože pak by mohly zhasnout jiné kanály.[/QUOTE]
Na danom TP sú všetky s SR 27500, nastavuje sa to v tabulke pre danú družicu, nie pre ostatné.... Takže kľudne aj editácia
Na danom TP sú všetky s SR 27500, nastavuje sa to v tabulke pre danú družicu, nie pre ostatné.... Takže kľudne aj editácia
a ostatné programy z tohto TP ti fungujú?
keď prepneš na Smíchov - ten ide?, ak áno aké parametre TP ti ukazuje?
čo keď prepneš na DVB-S2 a zedituješ SR na 27500 a potom vrátiš naspäť na DVB-S - prepíše sa SR na 27000 alebo tam zostane nová hodnota?
keď prepneš na Smíchov - ten ide?, ak áno aké parametre TP ti ukazuje?
čo keď prepneš na DVB-S2 a zedituješ SR na 27500 a potom vrátiš naspäť na DVB-S - prepíše sa SR na 27000 alebo tam zostane nová hodnota?