Tazatel: Honza
Znění dotazu: Asi neumín číst manuály k TV (233 stran) nebo soudruzi programátoři v Samsugu opět něco opomenuli, stejně jako s řazením pořadů v seznamech oblíbených, ...? Mám TV Phillips PT215409, zobrazím si seznam pořadů, vidím, že ne všechny jsou aktualizované, tak dám aktualizovat a vše se zobrazí OK.
U Samsungů jsem našel pouze jedinou možnost - zobrazit všechny kanály po zapnutí TV a potom Guide pracuje bez problémů.
Shrnu-li to, tak si myslím, že jsem něco v manuálu přehlédl k této vynikající TV. Pomůže mi někdo?
Děkuji
Honza
Technika, které se dotaz týká: TV Samsung UE55H7000
Znění dotazu: Asi neumín číst manuály k TV (233 stran) nebo soudruzi programátoři v Samsugu opět něco opomenuli, stejně jako s řazením pořadů v seznamech oblíbených, ...? Mám TV Phillips PT215409, zobrazím si seznam pořadů, vidím, že ne všechny jsou aktualizované, tak dám aktualizovat a vše se zobrazí OK.
U Samsungů jsem našel pouze jedinou možnost - zobrazit všechny kanály po zapnutí TV a potom Guide pracuje bez problémů.
Shrnu-li to, tak si myslím, že jsem něco v manuálu přehlédl k této vynikající TV. Pomůže mi někdo?
Děkuji
Honza
Technika, které se dotaz týká: TV Samsung UE55H7000
Jasně :), jde mi o aktualizace seznamu pořadů. Po stisknutí tlačítka Guide, mám u některých kanálů informaci o pořadech "Žádná informace". U TV Phillips PT215409, to řeším aktualizací seznamu pořadů, u Samsungu jsem nenašel obdobu tohoto příkazu a aktualizaci zajistím pouze fyzickým přechodem na daný kanál a těch je hodně.
Jinak děkuji za předchozí odpověď k posunu začátku nahrávání pořadů, ušetřilo mi to další hledání.
Honza
Jinak děkuji za předchozí odpověď k posunu začátku nahrávání pořadů, ušetřilo mi to další hledání.
Honza
Zde máš nepotěšující odpověď: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/35487-samsung-ue55f6400-vs-ue55f6500#post486721
Kamile, moc Vám děkuji za odpověď. Netušil jsem, že hledám informaci k EPG :). Prostě začátečník :)
Je to jedna, z mého pohledu, vad v SW, kvůli které jsem se rozhodoval mezi Samsungem a jiným výrobcem.
Zvítězil LCD panel a zobrazení, které se nám se ženou velice líbilo a nelituji.
Přeji Vám hezký den
Honza
Je to jedna, z mého pohledu, vad v SW, kvůli které jsem se rozhodoval mezi Samsungem a jiným výrobcem.
Zvítězil LCD panel a zobrazení, které se nám se ženou velice líbilo a nelituji.
Přeji Vám hezký den
Honza