Pruh ve spodni části tv a monitoru
Mám problém s pruhem ve spodní časti obrazovky asi 10 cm od spodu jako by to bylo useklé a opožděné,
ale děla to jen při duplikované obrazovce Jedno tv LG LE8500 a monitor asus VE278 grafická karta AMD HD RADEON 7700,
win 7,AMD FX 6100,8 gb ram.přeinstalováno aktuální catalyst a dělá to stále. Dělá to na obou zařízení i když zrovna je jedno vyplé.
Díky za radu.
ale děla to jen při duplikované obrazovce Jedno tv LG LE8500 a monitor asus VE278 grafická karta AMD HD RADEON 7700,
win 7,AMD FX 6100,8 gb ram.přeinstalováno aktuální catalyst a dělá to stále. Dělá to na obou zařízení i když zrovna je jedno vyplé.
Díky za radu.
Takže když nedáš obraz duplikovat, ale rozšířit, tak je to OK? Pokud ano, tak je to divné, pokud to OK není, tak zkus odpojit od TV anténu.
Ten pruh je široký odspoda 10 cm, myslim že to bude problém grafické karty. Pokud to zobrazuji jenom na jednom z nich není problém.
Prostě problém duplikovat. Měl jsem starou atinu HD Radeon 3600 a nebyl problém.:confused:
Prostě problém duplikovat. Měl jsem starou atinu HD Radeon 3600 a nebyl problém.:confused:
Neptám se na "jen na jednom z nich", ale na "rozšířit", tzn. obraz na obou zařízeních, ale jiný, nezávislý. Jak je to propojeno (HDMI, DVI, VGA? ...)? Vyfoť ten pruh. Tu anténu jsi zkoušel?
Propojeno to mám na tv dvi redukce hdmi a na monitor hdmi, ještě doplním ten pruh se objevuje při rychlejších pohybech nebo jak chytnu nějaké okno a začnu stim rychle pohybovat po obrazovce. Momentálně nemohu tu anténu odpojit.
Jestli to nedělá stále, ale jen při pohybu, tak ji odpojovat nemusíš, tuhle důležitou informaci jsi měl říct rovnou :-).
První dotaz stále trvá. A zkus přidat detailní výpis nastavení CCC v rozšířeném režimu.
První dotaz stále trvá. A zkus přidat detailní výpis nastavení CCC v rozšířeném režimu.
Podívej se na toto. http://www.pcporadenstvi.cz/forum/viewtopic.php?p=91020
Ještě to zkus zapojit opačně, tzn. HDMI do TV a monitor připoj na ten DVI.
Ještě to zkus zapojit opačně, tzn. HDMI do TV a monitor připoj na ten DVI.