Jak vložit obrázek?
[QUOTE=sanchez13;505247]TV casto taketo veci vedia vyexportovat len na FAT32. Skus skontrolovat ako mas naformatovany ten FLASH...[/QUOTE]
mám naformátováno na FAT 32
[QUOTE=dboxii;505248] dát v PC viditelné skryté soubory [/QUOTE]
a jak dám v pc aby byly viditelné soubory?,přes to nejsem
mám naformátováno na FAT 32
[QUOTE=dboxii;505248] dát v PC viditelné skryté soubory [/QUOTE]
a jak dám v pc aby byly viditelné soubory?,přes to nejsem
Jde sem nějak dát foto,abyste viděli co je na flešce,když stáhnu ty programy?
A ještě,když ty programy zkopíruji na flešku,tak v tv nebudou?
A ještě,když ty programy zkopíruji na flešku,tak v tv nebudou?
[QUOTE=maxoušek;505264]a jak dám v pc aby byly viditelné soubory?,přes to nejsem [/QUOTE]
V "Ovládacích panelech" Win máš panel "Možnosti složky". Na záložce "Zobrazení" dole v treeview "Upřesnit nastavení" vyhledej položku "Skryté soubory a složky" a pod ní přepni radio button na "Zobrazovat skryté soubory, složky a jednotky". Poté dialog potvrď tlačítkem "Použít" a zavři jej.
---------- Doplněno v 08:20 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 08:16 ----------
[QUOTE=maxoušek;505266]Jde sem nějak dát foto,abyste viděli co je na flešce,když stáhnu ty programy?[/QUOTE]
Při editaci příspěvku máš nad editorem textu ikony pro vložení obrázku, který vybereš z PC. Viz. níže
[ATTACH=CONFIG]29587[/ATTACH]
[QUOTE=maxoušek;505266] A ještě,když ty programy zkopíruji na flešku,tak v tv nebudou? [/QUOTE]
Programy se kopíruji, nepřesouvají. Proto v TV zůstanou.
V "Ovládacích panelech" Win máš panel "Možnosti složky". Na záložce "Zobrazení" dole v treeview "Upřesnit nastavení" vyhledej položku "Skryté soubory a složky" a pod ní přepni radio button na "Zobrazovat skryté soubory, složky a jednotky". Poté dialog potvrď tlačítkem "Použít" a zavři jej.
---------- Doplněno v 08:20 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 08:16 ----------
[QUOTE=maxoušek;505266]Jde sem nějak dát foto,abyste viděli co je na flešce,když stáhnu ty programy?[/QUOTE]
Při editaci příspěvku máš nad editorem textu ikony pro vložení obrázku, který vybereš z PC. Viz. níže
[ATTACH=CONFIG]29587[/ATTACH]
[QUOTE=maxoušek;505266] A ještě,když ty programy zkopíruji na flešku,tak v tv nebudou? [/QUOTE]
Programy se kopíruji, nepřesouvají. Proto v TV zůstanou.
[QUOTE=RoPo;505267]Při editaci příspěvku máš nad editorem textu ikony pro vložení obrázku, který vybereš z PC. Viz. níže[/QUOTE]
já tady ty ikony vůbec nemám,akorát okénko na psaní
já tady ty ikony vůbec nemám,akorát okénko na psaní
[QUOTE=RoPo;505267]V "Ovládacích panelech" Win máš panel "Možnosti složky". Na záložce "Zobrazení" dole v treeview "Upřesnit nastavení" vyhledej položku "Skryté soubory a složky" a pod ní přepni radio button na "Zobrazovat skryté soubory, složky a jednotky". Poté dialog potvrď tlačítkem "Použít" a zavři jej.[/QUOTE]
Tak to mám nastavené dobře,dík za postup
Tak to mám nastavené dobře,dík za postup
[QUOTE=maxoušek;505268]já tady ty ikony vůbec nemám,akorát okénko na psaní[/QUOTE]
Ve svém nastavení profilu (Fórum, Nastavení fóra, Upravit nastavení) si zapni rozšířený editor. Viz níže.
[SPOILER][ATTACH=CONFIG]29588[/ATTACH][/SPOILER]
Ve svém nastavení profilu (Fórum, Nastavení fóra, Upravit nastavení) si zapni rozšířený editor. Viz níže.
[SPOILER][ATTACH=CONFIG]29588[/ATTACH][/SPOILER]
Dialog pro nahrání obrázku přepni do jednoduššího režimu:
- Kliknutím na pageframe "Z počítače"
- kliknutím na hot track text vpravo dole "jednodušší upload"
Stiskni tlačítko "Procházet" a vyber soubor s obrázkem.
Pak:
Je tam text Upload souboru. Sice je špatně (nevhodně) zobrazeno, ale je to tlačítko, které musíš stisknout.
Pak:
Je tam text Upload souboru. Sice je špatně (nevhodně) zobrazeno, ale je to tlačítko, které musíš stisknout.
[QUOTE=RoPo;505280]
Pak:
Je tam text Upload souboru. Sice je špatně (nevhodně) zobrazeno, ale je to tlačítko, které musíš stisknout.[/QUOTE]
:confused:tak to nezvládnu
Pak:
Je tam text Upload souboru. Sice je špatně (nevhodně) zobrazeno, ale je to tlačítko, které musíš stisknout.[/QUOTE]
:confused:tak to nezvládnu
SCM je soubor pro editor kanálů k Samsungu. Zde.
Čím jej jako chceš editovat, když nemáš pro tento typ souborů nainstalovaný patřičný program. Proto nelze otevřít.
Ale o tom piš zase v jiném vláknu. Toto vlákno je o tom "Jak vložit obrázek?"
Čím jej jako chceš editovat, když nemáš pro tento typ souborů nainstalovaný patřičný program. Proto nelze otevřít.
Ale o tom piš zase v jiném vláknu. Toto vlákno je o tom "Jak vložit obrázek?"