Jakým způsobem zatmavujete stěny, strop, podlahu?
Vážení, rád bych zjistil vaše nápady jak jste si vyřešili doma ty nechtěné odrazy od stěn a stropu? Tmavé scény jsou parádní ale jakmile je světlá scéna, je osvíceno i plátno a to mi zážitek degraduje.
Popřípadě kde jste nakupovali závěsy apod. a jakou formou jste to přidělali.
Zajímají mě různé nápady a provedení. Do roka se budu stěhovat takže teď bych rád jen nějaké provizorium.
Díky za podněty.
Popřípadě kde jste nakupovali závěsy apod. a jakou formou jste to přidělali.
Zajímají mě různé nápady a provedení. Do roka se budu stěhovat takže teď bych rád jen nějaké provizorium.
Díky za podněty.
Ja to mám doma takto. Momentalne ešte pracujem na akustických paneloch. Je to fotené mobilom tak kvalita nič moc.
Markus fakt parádní tiše ti závidím :-) jen si mohl udělat nějakou fotku se zapnutým projektorem,pro zajímavost jaký projektor používáš?
Po dlhom hladaní projektoru som nakoniec vybral Epson EH-TW6100, tu je pár foto ale v skutočnosti je to krajšie.
Ahoj, nevíš jakou má ten Epson odezvu? Nebo to nemáš i na hry... Rozhoduji se mezi Benq W1300 a Optoma HD141X, oba mají input lag kolem 30ms, můžu uvažovat i o tomhle? Díky za každou radu
Neviem akú má odozvu ale hry hrávam pravidelne na xboxe a žiadnu odozvu som tam nevidel. Ono moc záleží na nastavení projektora. Ja som tiež dlho hladal aký projektor kúpiť, na DLP stále vidím blikanie preto som išiel do lcd. Sprav to ako ja, projektor kúp cez Alzu poriadne ho vyskúšaj a keď sa ti nebude páčiť máš dva mesiace na vrátenie peňazí.