starší (2011) Sony KDL-40EX720 a jeho spojenie z wifi cez wifi adapter
Mám starší tv Sony KDL-40EX720, z roku 2011,ktory ma iba pripravu na Smart internet,pomocou wifi adaptera Sony UWA-BR100 (do usb).
Tento adapter nemám a nie je už nikde dostať,a ina znacka wifi vysielaca na Sony nepojde. Internet cez sietovy kabel z priestorovych dovodov nemozem zapojit,preto jedina moznost je spojenie cez wifi.
Co poradite? Je jedinou moznostou kupa noveho tv,ktory uz ma wifi vysielac zabudovany (co su asi vsetky Smart tv) ?
Tento adapter nemám a nie je už nikde dostať,a ina znacka wifi vysielaca na Sony nepojde. Internet cez sietovy kabel z priestorovych dovodov nemozem zapojit,preto jedina moznost je spojenie cez wifi.
Co poradite? Je jedinou moznostou kupa noveho tv,ktory uz ma wifi vysielac zabudovany (co su asi vsetky Smart tv) ?
Maly wifi client, ktery se pripoji kabelem do TV a zajist spojeni s wifi AP. Napajen muze byt z USB TV.
Napr. TP-LINK TL-WR710N
Napr. TP-LINK TL-WR710N
Chces len koli absencii wifi kupovat novu TV? :D :D :D.
Google/ebay poznas?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Dalsia moznost, ktoru pise RoPo
Google/ebay poznas?
Dalsia moznost, ktoru pise RoPo
ne nechcem kupovat ako doslovne kvoli tomuto novy televizor (aj ked ano rozmyslam nad novym),ale potrebujem na tomto tv mat wifi pripojenie. EDIT:
aha takze sorry za laicky opis ale ked kupim ten TPLINK napr,tak:
- spojim s neho LAN cabel RJ45 do LAN TV?
-napajanie bude s neho do USB TV?
-a moju wifi z "hlavneho" WIFI routra v inej miestnosti najde ten TPLINK ? ALebo v TV sa napojim? Neni tam riziko ze Sony ten mini router nerozozna,alebo nebude tam nejaka blokacia iba na ich originalny wifi adapter?
aha takze sorry za laicky opis ale ked kupim ten TPLINK napr,tak:
- spojim s neho LAN cabel RJ45 do LAN TV?
-napajanie bude s neho do USB TV?
-a moju wifi z "hlavneho" WIFI routra v inej miestnosti najde ten TPLINK ? ALebo v TV sa napojim? Neni tam riziko ze Sony ten mini router nerozozna,alebo nebude tam nejaka blokacia iba na ich originalny wifi adapter?
- Ano
- Ano, pokud jej TV utáhne - měla by
- po nakonfigurování klienta přes PC takto funguje
Pro TV se toto tváří jako propojení kabelem. Nehledej v tom problémy, které nejsou. Je to standardní síťová záležitost odehrávající se mimo TV. A to Sony opravdu řešit nebude a neřeší.
- Ano, pokud jej TV utáhne - měla by
- po nakonfigurování klienta přes PC takto funguje
Pro TV se toto tváří jako propojení kabelem. Nehledej v tom problémy, které nejsou. Je to standardní síťová záležitost odehrávající se mimo TV. A to Sony opravdu řešit nebude a neřeší.
Takze mozem ked to zdarne spojazdnim vyuzivat vsetky vymozenosti Smart tv ,ako aj napr.prezeranie fotiek z mobilu cez wifi v TV,a atd?
[QUOTE=Lucio9999;503587]Takze mozem ked to zdarne spojazdnim vyuzivat vsetky vymozenosti Smart tv ,ako aj napr.prezeranie fotiek z mobilu cez wifi v TV,a atd?[/QUOTE]
Pri prohlizeni z mobilu na TV muze klient v mobilu hledat primo TV. Tam by mohl byt problem. Klient (jako wifi mod ) by se musel nastavit jako transparentni.
Toto tedy zalezei na konkretnim klientu v mobilu jak funguje.
Pri prohlizeni z mobilu na TV muze klient v mobilu hledat primo TV. Tam by mohl byt problem. Klient (jako wifi mod ) by se musel nastavit jako transparentni.
Toto tedy zalezei na konkretnim klientu v mobilu jak funguje.
No kupil som ten wifi ro. TP-LINK TL-WR710N,a vsetko spojazdnil,len nejako neviem naozaj spustit napr to zdielanie na obrazovke Tv z mobilu,napr fotky,a rozne ine ficury. Ako to presne nastavit na tom wifi klientovi aby bol transparentny?
nie je praveze toto ten problem ze som pripojeny internetom v TV prakticky cez kabel,a nie cez kalsicke WIFI v tv?
nie je praveze toto ten problem ze som pripojeny internetom v TV prakticky cez kabel,a nie cez kalsicke WIFI v tv?