TV do 500 euro - Panasonic vs LG vs SONY
Zdravim,
uvazujem nad kupou novej TV (39" - 42") zhruba do 500€. Nieco som sa uz na forach docital, pozrel par videi a par hodnoteni, ale aj tak som v tom lajk. Rozmyslam nad tymito modelmi:
1. Panasonic TX-40AS640E
2. LG 42LB650V
3. Sony Bravia KDL-42W705B
TV bude sluzit hlavne na sledovanie DVB-T vysielania a sledovanie filmov (avi, mkv, mp4, ..). Niekedy v buducnosti mozno aj zapojenie PS4, ale nad tym zatial realne neuvazujem, samozrejme bola by to vyhoda, ale nie je to priorita. Klucove su pre mna teda nasledovne veci:
1. lepsi obraz pri sledovani SD (cital som, ze niektore TV dokazu "vylepsit" obraz)
2. vacsia podpora audio a video kodekov
3. dobra spolupraca s externymi zariadeniami, ako napr. domace kino 9+1 a pod.
3. pozorovacie uhly aspon 40°
4. podpora suboroveho systemu FAT32 a NTFS
5. podrobnejsie nastavenie titulkov (idealne, keby viem menit napr. velkost titulkov, zapinat/vypinat cierny ramik pod titulkami, kodovanie)
6. moznost sledovat zdielane video subory
Miestnost kde by mala byt TV umiestnena je co sa tyka svetelnosti tmavsia.
Dakujem.
uvazujem nad kupou novej TV (39" - 42") zhruba do 500€. Nieco som sa uz na forach docital, pozrel par videi a par hodnoteni, ale aj tak som v tom lajk. Rozmyslam nad tymito modelmi:
1. Panasonic TX-40AS640E
2. LG 42LB650V
3. Sony Bravia KDL-42W705B
TV bude sluzit hlavne na sledovanie DVB-T vysielania a sledovanie filmov (avi, mkv, mp4, ..). Niekedy v buducnosti mozno aj zapojenie PS4, ale nad tym zatial realne neuvazujem, samozrejme bola by to vyhoda, ale nie je to priorita. Klucove su pre mna teda nasledovne veci:
1. lepsi obraz pri sledovani SD (cital som, ze niektore TV dokazu "vylepsit" obraz)
2. vacsia podpora audio a video kodekov
3. dobra spolupraca s externymi zariadeniami, ako napr. domace kino 9+1 a pod.
3. pozorovacie uhly aspon 40°
4. podpora suboroveho systemu FAT32 a NTFS
5. podrobnejsie nastavenie titulkov (idealne, keby viem menit napr. velkost titulkov, zapinat/vypinat cierny ramik pod titulkami, kodovanie)
6. moznost sledovat zdielane video subory
Miestnost kde by mala byt TV umiestnena je co sa tyka svetelnosti tmavsia.
Dakujem.