Projektor jako TV + TVtunner + MMC
Ahoj všem,
rozhodl jsem se po dlouhé době vyměnit můj projektor, který jsem v podstatě používal jen po připojení z notebooku a koupil nový - Optoma HD141x. V obýváku si chci udělat kino a projektor používat i na přehrávání televize (pouštím jen občas, doteď nebyla). Jelikož se mi ostatní zařízení přestěhovalo, momentálně mám tak pouze projektor..
Co bych tedy chtěl:
- používat projektor jako TV, potřebuji tak něco s TV tunerem (vysílání v Praze)
- z noťasu, či nějakého centra na filmy
- líbilo by se mi pustit si rádio bez poštění projektoru
- připojit nějaké bedny, či kino (ideálně 2.1)
Poradíte co pořídit?? Jsem v tom docela laik..
Koukal jsem tak na TV tunery a MMC a zaujal mě Xtreamer SW 4. Jak k němu ale zapojím zvuk?
Bugetově to už mám trochu omezeno, ale nemám přesně rozmyšleno, repro klidně počká. Receiver za 10tis neplánuji..
rozhodl jsem se po dlouhé době vyměnit můj projektor, který jsem v podstatě používal jen po připojení z notebooku a koupil nový - Optoma HD141x. V obýváku si chci udělat kino a projektor používat i na přehrávání televize (pouštím jen občas, doteď nebyla). Jelikož se mi ostatní zařízení přestěhovalo, momentálně mám tak pouze projektor..
Co bych tedy chtěl:
- používat projektor jako TV, potřebuji tak něco s TV tunerem (vysílání v Praze)
- z noťasu, či nějakého centra na filmy
- líbilo by se mi pustit si rádio bez poštění projektoru
- připojit nějaké bedny, či kino (ideálně 2.1)
Poradíte co pořídit?? Jsem v tom docela laik..
Koukal jsem tak na TV tunery a MMC a zaujal mě Xtreamer SW 4. Jak k němu ale zapojím zvuk?
Bugetově to už mám trochu omezeno, ale nemám přesně rozmyšleno, repro klidně počká. Receiver za 10tis neplánuji..
[QUOTE=BlackMerlin;502937] repro klidně počká. Receiver za 10tis neplánuji[/QUOTE]No a z čeho chceš tedy poslouchat? Jen z chrchláků z projektoru? Stejně nechápu, že chceš projektor, ale trochu rozumný zvuk ne, zvláštní kombinace.