prehravac ku zostave
Zdravicko pani,
precital som viac tem ale nenasiel som nic take jednoznacne co kupit :)
Moja zostava sa sklada z TV LG 60pk950 ktora nepodporuje ARC co ma trosku mrzi inac by som to nemusel mozno riesit.
AVR mam onkyo tx-nr636 a potrebujem k nemu pripojit daco co mi bude prehravat filmy, hudbu a max youtube.
ohladom ceny nechcem ani najlacnejsie ani najdrahsie riesenie a za pomoc pri vybere budem velmi rad.
Vopred dakujem
PS: na ovladanie som asi vybral logitech k400
precital som viac tem ale nenasiel som nic take jednoznacne co kupit :)
Moja zostava sa sklada z TV LG 60pk950 ktora nepodporuje ARC co ma trosku mrzi inac by som to nemusel mozno riesit.
AVR mam onkyo tx-nr636 a potrebujem k nemu pripojit daco co mi bude prehravat filmy, hudbu a max youtube.
ohladom ceny nechcem ani najlacnejsie ani najdrahsie riesenie a za pomoc pri vybere budem velmi rad.
Vopred dakujem
PS: na ovladanie som asi vybral logitech k400
TV s AVR propojíš s optikou, kdyby jsi chtěl přes AVR poslouchat zvuk z TV.
K MMC projdi zde mnoho uvedených typů. Z hlavy mě napadá: Dune, Popcorn Hour,.... Případně pročti doporučená multimediální centra.
K MMC projdi zde mnoho uvedených typů. Z hlavy mě napadá: Dune, Popcorn Hour,.... Případně pročti doporučená multimediální centra.
No, NUC bych ti navrhl jako první variantu :-E a takovou spolehlivou a universální. Ale nepsal jsi, že i toto by jsi chtěl...
Takže pořiď NUC2 nebo počkej na 1.Q 2015. Mají vyjít nové modely (NUC3), sic teď nevím jak budou rychle a reálně dostupné.
Takže pořiď NUC2 nebo počkej na 1.Q 2015. Mají vyjít nové modely (NUC3), sic teď nevím jak budou rychle a reálně dostupné.
tak netusim co to spravi s cenami a aky bude rozdiel vo vykone... a nemyslim ze by boli dostupne dostatocne skoro... cize pojdem asi do NUC2... nejaka rada ohladom presnejsieho modelu?
Mám [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Paměť 8GB mám z důvodu možného provozu Win případně přidáním dalších 8GB a naplnit tak maximum (16GB), co chipset NUCu zvládne aniž bych musel vyhazovat původní 8GB modul.
SSD 64GB mám z důvodu lepšího IOPS a 5-ti leté záruce než nižší model a případně možnosti instalovat Win.
Obojí můžeš dát jiné, dle tvých potřeb.
NUC můžeš použít ve variantě s N2820/N2830 a ve veriantě s místem pro 2,5" HDD či 2,5" SSD.
Paměť 8GB mám z důvodu možného provozu Win případně přidáním dalších 8GB a naplnit tak maximum (16GB), co chipset NUCu zvládne aniž bych musel vyhazovat původní 8GB modul.
SSD 64GB mám z důvodu lepšího IOPS a 5-ti leté záruce než nižší model a případně možnosti instalovat Win.
Obojí můžeš dát jiné, dle tvých potřeb.
NUC můžeš použít ve variantě s N2820/N2830 a ve veriantě s místem pro 2,5" HDD či 2,5" SSD.
takze to NUC nema v sebe ziadnu ram ani disk? a treba oboje dokupit? a aky je rozdiel medzi [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
dakujem. a aky je rozdiel medzi tym tvojim a tymto co som poslal? lebo v oznaceni je este na konci 2ka ktora neviem co presne znamena
dakujem. a aky je rozdiel medzi tym tvojim a tymto co som poslal? lebo v oznaceni je este na konci 2ka ktora neviem co presne znamena
Ne nemá. RAM a úložné médium musíš dokoupit.
Z toho, na co jsi poukázal jeden model je stejný, jako ten co mám. Druhý model D34010WYKH2 (v označení je navíc písmeno H značící Higher - vyšší) je prakticky vyšší, aby se do něj vlezl 2,5" HDD/SDD. Na stránkách co jsi poukázal je úvodní obrázek špatný (správný je až mezi dalšími obrázky). Správně vypadá [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Z toho, na co jsi poukázal jeden model je stejný, jako ten co mám. Druhý model D34010WYKH2 (v označení je navíc písmeno H značící Higher - vyšší) je prakticky vyšší, aby se do něj vlezl 2,5" HDD/SDD. Na stránkách co jsi poukázal je úvodní obrázek špatný (správný je až mezi dalšími obrázky). Správně vypadá [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Ano, nevleze. Jen SSD v provedení mSSD do mPCIe konektoru. Velikost vidíš na tom mSSD, na které jsem dával link.
Až, až. Já jsem 8GB pořídil v době ceny 1400,- za modul a z důvodů, které jsem uvedl v předchozích postech.
takze mesiac presiel a este som nekupil... som rad ze som pockal na alze sa objavili prve NUC z novej generacie? RoPo oplati sa zobrat hned tieto prve alebo pockat kym vyjde viac modelov?
Během tohoto roku 2015 má být uvedeno více verzí. Podívej se do tohoto plánu který model ti bude vyhovovat. Jinak k NUCu piš sem. Ať to tady nemastíš.