Tazatel: Gaudeus
Znění dotazu: Zdravím,
protože se v tomto příliš neorientuji, rád bych se dozvěděl na co je u některých typů DVB-S dekoderu Ethernet port? Třeba TECHNISAT HD8 S....
Prý k připojení k místní (domácí) síti. Osobně by mě to zajímalo. Ale co konkrétně to umožní?
Umí to např. přehrávat videa z domácího NAS úložiště? Případně to má nějaký prohlížeč na net?
Díky za odpověď
Gaudeus
Technika, které se dotaz týká: nespecifikováno
Znění dotazu: Zdravím,
protože se v tomto příliš neorientuji, rád bych se dozvěděl na co je u některých typů DVB-S dekoderu Ethernet port? Třeba TECHNISAT HD8 S....
Prý k připojení k místní (domácí) síti. Osobně by mě to zajímalo. Ale co konkrétně to umožní?
Umí to např. přehrávat videa z domácího NAS úložiště? Případně to má nějaký prohlížeč na net?
Díky za odpověď
Gaudeus
Technika, které se dotaz týká: nespecifikováno
Co vlastně chceš? Chceš satelitní tuner s možností streamovat naladěný program po síti např. na mobil/tablet/PC/notebook/TV? Nebo satelitní STB, který umožní přehrávat multimediální obsah ze síťových úložišť?
Na prohlížení internetu zapomeň. Je to hodně omezující až nepoužitelné. Na internet si pořiď třeba tablet.
Na prohlížení internetu zapomeň. Je to hodně omezující až nepoužitelné. Na internet si pořiď třeba tablet.
Chtěl bych DVB-S přijímač (pro Skylink kartu, kterou už mám) s připojením do místní sítě, kde mám NAS.
Rád bych přehrával multimediální obsah, zejména video z NASu.
G.
Rád bych přehrával multimediální obsah, zejména video z NASu.
G.