kabelový STB - a co teď s ním
Zdravím,
doteraz som využíval digitálnu televíziu od UPC cez ich set-top box Kaon K - B3000HDCO .... pred nedávnom som ich služby prestal využívať no set-top box mi zostal keďže som ho od nich odkúpil ... teraz by som chcel zriadiť TV od firmy Skylink ( vrátane HD programov) a chcem sa opýtať či je to na tomto stroji možné, resp. ako by sa to dalo docieliť...
Ďakujem
...Kardy...
doteraz som využíval digitálnu televíziu od UPC cez ich set-top box Kaon K - B3000HDCO .... pred nedávnom som ich služby prestal využívať no set-top box mi zostal keďže som ho od nich odkúpil ... teraz by som chcel zriadiť TV od firmy Skylink ( vrátane HD programov) a chcem sa opýtať či je to na tomto stroji možné, resp. ako by sa to dalo docieliť...
Ďakujem
...Kardy...
No keďže si si odkúpil káblový tuner tak môžeš na ňom pozerať programy, ktoré poskytujú kábloví operátori aj to len s orvnakými podmienkami ako používa UPC..
SkyLink je satelitný operátor.
Je to podobný rozdiel ako medzi lanovou dráhou a raketou - obidve sú na cestovanie, jedna po kábli, druhá po obežnej dráhe.
Skús ho predať, inak je vhodný len ako podložka pre nový sat prijímač.
SkyLink je satelitný operátor.
Je to podobný rozdiel ako medzi lanovou dráhou a raketou - obidve sú na cestovanie, jedna po kábli, druhá po obežnej dráhe.
Skús ho predať, inak je vhodný len ako podložka pre nový sat prijímač.
a je vôbec nejaký iný poskytovateľ káblovej TV na slovensku, u ktorého by som mohol využiť tento STB ?
No je ich hromada, skoro na každej dedine je nejaký. Otázka je kde bývaš a aké máš možnosti ty.
Náš káblový poskytovateľ je len jeden a vymeniť ho nemôžem.
Sú ale baráky, kde máš možnosť si vybrať z dvoch - troch. Kúpa tohto krámu nebola asi príliš rozumná, pokiaľ sa ti prachy nevrátili neplatením nájmu.
Ponúkni to niekomu kto má UPC. Máš šťastie takých ľudí je na slovensku s káblovkou najviac.
Ponúkni to niekomu kto má UPC. Máš šťastie takých ľudí je na slovensku s káblovkou najviac.