Samsung UE40H6270 vs LG 42LB650V
Zdravím,
Plánuju koupit novou LED 3D televizi. Zatím mám dva kandidáty a nějak se nemůžu rozhoudnout. Rád bych kdybyste mi napsali vaše názory,popřípadě doporučili jinou TV(cena cca do 13 tisíc). Tv budu sledovat ze vzdálenosti cca 3,5m
požadavky:
- bezproblémové přehrávání filmů z USB ve formátech avi a mp4
- Tv budu využívat především na dokumentární a sportovní kanály.
- Převládat bude sledování HD programů,takže upřednostňuji kvalitní obraz
- převod z 2D na 3D
- kvalitní zvuk
Plánuju koupit novou LED 3D televizi. Zatím mám dva kandidáty a nějak se nemůžu rozhoudnout. Rád bych kdybyste mi napsali vaše názory,popřípadě doporučili jinou TV(cena cca do 13 tisíc). Tv budu sledovat ze vzdálenosti cca 3,5m
požadavky:
- bezproblémové přehrávání filmů z USB ve formátech avi a mp4
- Tv budu využívat především na dokumentární a sportovní kanály.
- Převládat bude sledování HD programů,takže upřednostňuji kvalitní obraz
- převod z 2D na 3D
- kvalitní zvuk
1) na tuto vzdialenost treba vacsiu uhlopriecku (ale zrejme je toto otazka budgetu)
2) na kvalitny zvuk zabudni pri absolutnej vacsine TV.
Vsetko ostatne najdes v adekvatnych vlaknach, studuj a citaj. Samsung - VA panel. LG - IPS panel, ujasni si co chces, nasledne bude vyber jednoduchy.
2) na kvalitny zvuk zabudni pri absolutnej vacsine TV.
Vsetko ostatne najdes v adekvatnych vlaknach, studuj a citaj. Samsung - VA panel. LG - IPS panel, ujasni si co chces, nasledne bude vyber jednoduchy.
Přečti si tohle: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/37459-Nakup-LCD-TV-LG-model-r2014-LB670v-nebo-LB730v?p=499510 a raději se místo LG podívej po AS640, V ostatních diskuzích najdeš o Samsungu a Panasonic informací více než dost.