Rozdil mezi Golden Media Multibox VS AMiko X-Findder????
Nazdarek rad bych se poucil jaky je rozdil mezi temito pristroji [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a http://www.televiznicentrum.cz/index.php?route=product/product&product_id=1177 Ten prvni stoji kolem 10 tisic a ten druhy kolem 8.5 tisic.Jak jsem hledal tak jsem hledal,nasel jsem ze oba pristroje jsou totozne akorat je deli ze jsou od jineho vyrobce ale fuknce maji stejne a tak i provedeni.Za co se tam pak plati vice??? Znacka??Kvalita?? Poradite nekdo??
Většinou to bývá v rozdílném použití kvalitních / nekvalitních součástek. Součástková základna samozřejmě nemá stejnou cenu u stejných (hodnotou) součástek (odpory, relé, diody, tranzistory, ......). I tam jsou výrobci různí (a dost různí)
Těžko radit, i renomovaný výrobce může mít pofiderní dodavatele. Vzpomenu na TV Philips, kterou jsme měli v 80. letech na kontrolu zkušebního vysílání teletextu (naše TV tuto funkci ještě neměly). Za 6 let, co jsme ji měli, jsem vyměnil snad všechny elyty a že jich tam bylo, 3x VN trafo, tranzistorů ve VN a zdroji nepočítaně, prošvihlých keramik... Od té doby Philips nechci vidět! Co se týká těch měřáků, připadají mi skoro stejné, spíš mě zaráží dost nízká cena na to, co údajně umějí.