Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 34

Téma: Problem s predvodom Xvid>DVD v ProCoder 2

  1. #16
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    Milacik, chalani z freaku tvrdia, ze nemozem mat teplu veceru a vernu zenu. Si mi verna?............Ty moj hlupacik, to vies, ze ta milujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    jojto
    ne, ale vážně, ono to fakt líp nepůjde. Mě to přijde docela slušné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    Slusne to je....na to, ze zdroj je xvid. Donnie nemozes cakat, ze ked prevedies MPEG-4 na format DVD tak to bude ako napr. DVD RIP. Sice je pravda, ze z jedneho statickeho obrazku sa to tazko posudzuje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček Avatar uživatele donnie
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    5

    Je to vydiet hlavne na tej sanitke v pozadi(ram medzi prednim a bocnim sklom) a na pravej strane tvare postavi v popredi.
    Skoda ze sem nemozem dat pbrazok vo vacsej velikosti. Ked to prehravam v playeri tak je to este viac vyditelne.
    Dam sem este obrazok(vyrezy) aj z orig. xvid, aby sa to dalo lepsie porovnat.

    Skusal som aj soft DIVXtoDVD ale niekedy nie je zvuk zosynchronizovani s obrazom.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: pic_878.jpg 
Zobrazení: 868 
Velikost: 45.9 KB 
ID: 89  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    XviD mas pravdepodobne neprekladany a vystup z ProCoderu je prekladany = s polsnimkami, preto aj tie zuby.., ale pisal si, ze si vyskusal aj non-interlaced a nist, no co, my to vidíme, ale asi ty lepsie vydis
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...už tu chybí jen to místní oblíbené: "Z h*vna bič neupleteš!"
    A co takhle změna bitrate, jaké je nastavení Target? To nedáš? Já ti sem mohu nacpat obrázků zmršených Mpeg2 v CPC kolik chceš, ovšem to jsem se učil nastavení výstupních filtrů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček Avatar uživatele donnie
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    5

    tak pridavam "target screenshot"...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: target_703.jpg 
Zobrazení: 643 
Velikost: 48.2 KB 
ID: 95  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...no a v Advanced, v položce Split Media Size, jaké máš nastavení posuvníku? Kolik Bitrate?
    Mělo by být: Do Not Split, DVD+-R, Fill Media If Possible.

    Potom by ti Bitrate při CBR 6Mbps měl vycházet mezi 5 a 6 tisíci a bude to OK. Přesné číslo ti ukáže v tom řádku, co je přesně na tomto obrázku schovaný...

    Mimochodem, když to má jít na DVD, tak nastavuj UpperField First v Interlaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu občas Avatar uživatele Martin83
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    136

    Citace Původně odesláno od StD
    ...no a v Advanced, v položce Split Media Size, jaké máš nastavení posuvníku? Kolik Bitrate?
    Mělo by být: Do Not Split, DVD+-R, Fill Media If Possible.

    Potom by ti Bitrate při CBR 6Mbps měl vycházet mezi 5 a 6 tisíci a bude to OK. Přesné číslo ti ukáže v tom řádku, co je přesně na tomto obrázku schovaný...

    Mimochodem, když to má jít na DVD, tak nastavuj UpperField First v Interlaci.
    Mne to robi tiez.. Skus cce tam to nerobi a ide rychlejsie..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    @Martin83: ...co ti jako robi tiež? Proč do ProCoderu najednou mícháš nějaký blbý CCE? Nechápu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Saak zato som mu dal jednu hviezdicku a navyse CCE tiez vie zmrvit poradie \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu občas Avatar uživatele Martin83
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    136

    Citace Původně odesláno od StD
    @Martin83: ...co ti jako robi tiež? Proč do ProCoderu najednou mícháš nějaký blbý CCE? Nechápu
    Procoder mi robi tiez to vertikalne ciarovanie ako donnie-mu...Skusil som cce a ten mi to nerobi a dokonca je o dost rychlejsi a myslim ze kvalitou az tak nezaostava.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    OK, tak si založ thread Xvid->DVD v CCE a bude po problemu, ne? Stejně z toho nic kloudného zpět nevyleze a neztrácel bych s tím čas (a $).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Bullback
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    358

    donnie

    V "source" musíš nastaavit prokládání dle Xvidu apod.
    V "target" musí být First .
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    152

    poradte co delam blbe....
    znamy chtel prevest Divx / LAME VBR audio / na DVD, protoze jsem tam musel dostat titulky, tak jsem pouzil Vdub+VobSubfilter+frame server, to jsem poslal do MainConceptu, vysledny MPEG2 byl OK, ale kdyz jsem jej nasledne pomoci NEROVision preved na DVD, tak je posunuty zvuk....

    asi to rozhodim zvlast na A/V a jeste jednou si s tim pohraji, ale docela me to prekvapilo....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-09-2007, 18:19
  2. MeGUI Xvid problém
    Od exe.cutor v sekci Editace videa
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-06-2007, 15:21
  3. Problém s Xvid....
    Od Ikari v sekci Kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-09-2006, 13:08
  4. ProCoder 1.5 - problem pri enkodingu
    Od Lynch v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 12-09-2006, 00:28
  5. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-11-2004, 10:21