Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Ariva S 300

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    8

    Nový FW patch na tento model
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Setting pro Arivu S300 pro 4 družice 23,5°E, 19,2°E, 16°E a 13°E s firmware 22.2.35580* aktualizován dne 24/2/2015 ve 2 hod. - je to kopie settingu pro A202E, ovšem jen pro 4 družice a bez FAV skupin.
    Po správném nastavení funguje i připojení k síti... - na 19,2°E nefungují hudební MTV (=nefunguje Austriasat).
    V settingu je zadáno připojení na motor USALS, kdo to používáte jinak, tak si to opravte...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 28-02-2015 v 03:44
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2015
    Příspěvků
    7

    Omlouvám se pokud to sem nepatří ale už si opravdu nevím rady. Odešel mi přijímač optibox pony po cca. 14 dnech jsem zakoupil nový ferguson ariva S300 jenže po nalazení mám všechny programy zakódované.Hraje pouze čt 24, noe atd.(skylink) Reautorizace mi nepomáha. Parabola i monoblok nastaveny od profika přes přístroj. Prosím a jakoukoliv radu. děkuji
    Naposledy upraveno uživatelem joushef: 01-03-2015 v 10:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,543

    Aku mas kartu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2015
    Příspěvků
    7

    irdeto
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,543

    Cakal som odpoved "Skylink", takze lepsie ...
    Ake irdeto? Je to povodna cista IRDETO karta (zaujima ma hlavne, ci to nieje M7, ak je to ICE karta, tiez to uved).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2015
    Příspěvků
    7

    M7 to neni mam ji asi 4 rokem. Ted jsem ji jeste zkusil dat reatorizovat u souseda ale ma taky arivu takze zadny kladny vysledek necekam.A na papiru od karty je napsano skylink Standard HD (IR).
    Naposledy upraveno uživatelem joushef: 01-03-2015 v 10:57
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,543

    Takze standardne Irdeto, co je fajn. Tieto karty by mali fungovat v UNI citacke, ktore maju Arivy. U suseda tato ista karta funguje? Standardne by som ti odporucal pockat na zapisy, ale nepredpokladam, ze v priebehu 14 dni by vyprsali vsetky, takze to skor vyzera na problem v komunikacii. Kartu tam vkladas spravnym smerom? Vies s nou komunikovat (cize ju vidis) v STB?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2015
    Příspěvků
    7

    u souseda to pise taky zakodovano. a videt je i u souseda i u me doma.

    ---------- Doplněno v 12:12 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 12:09 ----------

    ted tam kartu nemam a pise mi to taky na ct 1 kódovaná služba. a ct 24 jede normalne tak ted to vubec nechapu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,543

    CT24 alebo TA3 su FTA kanaly (cize nekodovane). Susedova karta u teba funguje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2015
    Příspěvků
    7

    tak to jsem nezkousel,u nej to jede jen v CI modulu normalne mu karta nesla musel dokoupit ten modul
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2015
    Příspěvků
    7

    Tak sousedova karta jede uplne bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2015
    Příspěvků
    7

    VyŘeŠeno - reautorizace v televizi lg pomohlo. DĚkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Dvb-s: Ariva 200
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-04-2011, 18:38