Tazatel: Honza
Znění dotazu: Po zapojeni a zprovozneni me nove TV Panasonic TX-48AS640E, jsem provedl aktualizaci firmware a otestoval na iPhone 4 (i jinych smartfonech) app TV Remote 2, ktera fungovala bezvadne, ale bohuzel, pouze prvni den. Druhy den jiz app (z zadneho telefonu, na kterem app fungovala) TV nenasla a nabizela pouze testovaci rezim. :( Router mam ASUS RT-N14U. Zvlastni je, ze aplikace YouTube se s TV bezproblemu sparuje a funguje bezproblemu. Cim by to mohlo byt?
Technika, které se dotaz týká: Panasonic TX-48AS640E, ASUS RT-N14U, iPhone 4
Znění dotazu: Po zapojeni a zprovozneni me nove TV Panasonic TX-48AS640E, jsem provedl aktualizaci firmware a otestoval na iPhone 4 (i jinych smartfonech) app TV Remote 2, ktera fungovala bezvadne, ale bohuzel, pouze prvni den. Druhy den jiz app (z zadneho telefonu, na kterem app fungovala) TV nenasla a nabizela pouze testovaci rezim. :( Router mam ASUS RT-N14U. Zvlastni je, ze aplikace YouTube se s TV bezproblemu sparuje a funguje bezproblemu. Cim by to mohlo byt?
Technika, které se dotaz týká: Panasonic TX-48AS640E, ASUS RT-N14U, iPhone 4
Restartuj iPhone (vypnout a zapnout - slide to power off, ne jen uspat tlačítkem pro vypínání).
Případně vypni router a po chvíli jej zapni.
Případně vypni router a po chvíli jej zapni.
To jsem jiz udelal a i TV jsem vratil do tovarniho nastaveni a znovu nakonfiguroval a nic. :( Je mi divny, ze app Youtube funguje bez problemu. Okamzite se sparuje s TV. Jeste me napadlo, jestli na routeru nema byt povoleny DHCP server, ale to mozna je, to ted nemohu overit.
[QUOTE=Srna;494733]A na TV i telefonu je stejna IP adresa...[/QUOTE]
To je špatně. Nakresli jak máš provedeno celé zapojení sítě, komponent a koncových zařízení.
Píšeš o routeru ve wifi AP, které vlastní ISP. Pak píšeš o switchi a ještě o routeru Asus WL...
To je špatně. Nakresli jak máš provedeno celé zapojení sítě, komponent a koncových zařízení.
Píšeš o routeru ve wifi AP, které vlastní ISP. Pak píšeš o switchi a ještě o routeru Asus WL...
Takze: krabicka od poskytovatele internetu na to je sitovym kabelem pripojen router, ke kteremu je pripojen pres wifi telefon i TV.
Zapni na routeru DHCP server, když jej máš vypnutý. Pokud jej máš vypnnutý, tak musíš na každém zařízení IP adresu (masku podsítě, bránu a DNS servery) definovat ručně.
Předpokládám, že router běží v režimu klasického AP (připadně NAT) ne v transparentním bridge módu.
Předpokládám, že kabel od "krabičky poskytovatele internetu" vedoucí do routeru je zapíchnutý do zásuvky routeru označené jako WAN. Je to tak?
Předpokládám, že router běží v režimu klasického AP (připadně NAT) ne v transparentním bridge módu.
Předpokládám, že kabel od "krabičky poskytovatele internetu" vedoucí do routeru je zapíchnutý do zásuvky routeru označené jako WAN. Je to tak?
DHCP server je zapnuty a IP adresa neni stejna, stejny je cislo routeru na mobilu a vychozi brany na TV. Router bezi v AP.