Chyba pinnacle studio 16 (načitani dokumentu se nezdarilo)
Dobry den, mam projekt v pinnacle studio 16 a pri otvoreni subori vypisuje tuto hlasku: „Nacitaní souboru se nezdarilo chyba pri otevreni dokumentu (cesta)
Bude vytvoren nový dokument
Dokument ulozeny AXP a video pouzite je mpg
Bude vytvoren nový dokument
Dokument ulozeny AXP a video pouzite je mpg
cesta je: C:/Users/Jojo/Documents/Projekty aplikace pinnacle/studio/albitur.Movie.axp
a nazov je: albitur.Movie.axp a v složke je ešte podtým aj subor albitur.Movie.axp.bak
a nazov je: albitur.Movie.axp a v složke je ešte podtým aj subor albitur.Movie.axp.bak
bak (záloha) je kopie axp.
Ptal jsem se na cestu, protože může být problém s délkou cesty, diakritikou či mezerami v cestě. Některé programy mají s tímto problém.
Napadá mě ještě zkusit přesunout/zkopírovat projekt do adresáře s jednoduchým názvem (bez mezer a blíže ke kořenovému adresáři, např. C:\Projekty)
Ptal jsem se na cestu, protože může být problém s délkou cesty, diakritikou či mezerami v cestě. Některé programy mají s tímto problém.
Napadá mě ještě zkusit přesunout/zkopírovat projekt do adresáře s jednoduchým názvem (bez mezer a blíže ke kořenovému adresáři, např. C:\Projekty)
ja ked otvorim axp a PSPad tak su ta v nejakom riadku cinske znaky odstranil som ich a nepomohlo to... nedá sa to nejako opraviť?
Ježiši... nevrtej se v obsahu souboru, pokud přesně neznáš jeho strukturu a význam jednotlivých bitů. Akorát jej poničíš ještě víc nebo úplně.
"Čínské znaky" mohou být jen výsledkem špatného editoru, který na prohlížení používáš (špatná znaková data, binarní data čtená jako standardní alfanumerika).
"Čínské znaky" mohou být jen výsledkem špatného editoru, který na prohlížení používáš (špatná znaková data, binarní data čtená jako standardní alfanumerika).