TV Sharp LC-40LE705E
Nenašel jsem v rychlosti lepší thread:
Dnes mi odešla TV (viz podpis). Nejde signál přes žádný ze tří HDMI vstupů. Vše ostatní funguje bez problému. (Na jiné, malé TV, která je v kuchyni, signál ze satelitu přes HDMI normálně jde).
TV je kupovaná loni v lednu, takže je ještě v záruce.
Nějaké tipy co zkusit?
P.S. vypnout od napájení na pár minut a zapnout nepomohlo. Tovární nastavení také ne.
:-( to je tedy pech, ještě že nejsem velký fotbalový fanoušek!
(Omlouvám se Ivo Maškovi za unáhlený příspěvek do neodpovídajícího threadu. Děkuji za nápravu)
Dnes mi odešla TV (viz podpis). Nejde signál přes žádný ze tří HDMI vstupů. Vše ostatní funguje bez problému. (Na jiné, malé TV, která je v kuchyni, signál ze satelitu přes HDMI normálně jde).
TV je kupovaná loni v lednu, takže je ještě v záruce.
Nějaké tipy co zkusit?
P.S. vypnout od napájení na pár minut a zapnout nepomohlo. Tovární nastavení také ne.
:-( to je tedy pech, ještě že nejsem velký fotbalový fanoušek!
(Omlouvám se Ivo Maškovi za unáhlený příspěvek do neodpovídajícího threadu. Děkuji za nápravu)
Šlo mi o to, zda je něco co by to mohlo způsobit jiného než závada na elektronice. Jelikož záruka je, tak "hrabat" se v tom nebudu. Všechny další vstupy, DVB-T, DEMO, SCART, Y/Pr/Pb fungují normálně.
Nemyslim. Mozes este skusit factory default, ale s velkou pravdepodobnostou sa nic nezmeni. Zrejme vyssie teplo neprezil HDMI board.
"tovární nastavení" jsem samozřejmě zkoušel, dokonce 2x
Zkusím ještě nechat přes noc vypnuté úplně od napájení, ale i kdyby to "za studena" šlo, tak tam určitě něco "vyhnívá". Holt dám na nějakou dobu co to bude v záručním servisu do obýváku tu 24" LG z kuchyně. :-)
Zkusím ještě nechat přes noc vypnuté úplně od napájení, ale i kdyby to "za studena" šlo, tak tam určitě něco "vyhnívá". Holt dám na nějakou dobu co to bude v záručním servisu do obýváku tu 24" LG z kuchyně. :-)
Uz neplati ta cast zaruky, ze by ti mali prist servisaci opravit domov? Mam tu 705 co je v nadpise temy. a este pri kupe to platilo, tusim od 40". Ale sa mi zda, ze to uz neplati....
At by to fungovalo, nemusis nosit telku do servisu.
At by to fungovalo, nemusis nosit telku do servisu.
Tak ráno po zapnutí vše funguje. Provedl jsem znovu tovární nastavení, znovu provedl přes menu připojení zařízení HDMI-1, HDMI-2 a veškeré nastavení, naladění DVB-T, ...
Zatím to chodí.
Záruku mám do ledna 2015, takže zatím vyčkám, prodiskutuji to s nějakých servisním technikem který je z autorizovaného střediska pro opravy Sharp TV, ... uvidím
Vypadá to, že na té elektronice která vyhodnocuje stav HDMI vstupů zůstalo včera něco "zaseknuté" nějaký "elektronický switch" v neurčitém stavu, kdoví ....
Zatím to chodí.
Záruku mám do ledna 2015, takže zatím vyčkám, prodiskutuji to s nějakých servisním technikem který je z autorizovaného střediska pro opravy Sharp TV, ... uvidím
Vypadá to, že na té elektronice která vyhodnocuje stav HDMI vstupů zůstalo včera něco "zaseknuté" nějaký "elektronický switch" v neurčitém stavu, kdoví ....