Tazatel: Jirka
Znění dotazu: Dobrý den, chtěl jsem bych se zeptat a poradit. Koupil jsem nový televizor LG 27MT93S a mám notebook Lenovo Y570 s procesorem core i5. Chtěl jsem notebook spojit bezdrátově prostřednictvím Widi. Na TV jsem WiDi zapnul, ale na notebooku se mi nezobrazí. Děkuji.
Technika, které se dotaz týká: LG 27MT93S
Znění dotazu: Dobrý den, chtěl jsem bych se zeptat a poradit. Koupil jsem nový televizor LG 27MT93S a mám notebook Lenovo Y570 s procesorem core i5. Chtěl jsem notebook spojit bezdrátově prostřednictvím Widi. Na TV jsem WiDi zapnul, ale na notebooku se mi nezobrazí. Děkuji.
Technika, které se dotaz týká: LG 27MT93S
Na ntb musi byt doinstalovan sw od Intelu http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html
Dale musi byt i5 urcite generace/modelu a wifi karta v ntb musi byt podporovana.
Dale musi byt i5 urcite generace/modelu a wifi karta v ntb musi byt podporovana.
Prošel jsem ten seznam a podporované by to mělo být, jak ze strany typu wifi, tak i procesoru i5. Stále mi to monitor od LG nenajde. Nemůže to být někde v nastavení wifi? Díky.