Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 8 PrvníPrvní ... 678
Zobrazené výsledky: 106 až 118 z 118

Téma: Ferguson Ariva 203 / 103

  1. #106
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    25

    Pro Losose: Každému to funguje jak jsem si pročítal. Musím podotknout že Skylink nechytám přes žádnou kartu ale přes jednu společnost, takže jednoduše řečeno přes internet. Tak nevím, jestli nemám v A254 něco špatně nastaveno
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    3

    Ja som si myslel, ze mas tiez ICE kartu. Povodne som si totiz myslel, ze A254 to uz zvladne aj s ICE kartou. Ale je to este stale po starom. Ariva zvladne cisty Cryptoworks, zvladne ciste Irdeto, ale ICE kartu cita len v Cryptoworkse. Pritom by stacilo dopracovat taku funkcnost (co uz maju viacere STB), aby preplo ICE kartu do rezimu Irdeto a isli by vsetky programy (aj s CAID 0624).
    Ja uz som pisal Poliakom na stranke Fergusonu prosbu, aby to dopracovali... Keby sme napisali viaceri, tak by to mozno pomohlo mnohym inym...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Nováček
    Registrace
    Dec 2019
    Příspěvků
    1

    Zdravím zde, byl by někdo schopný po e-mailu pomoci "lamě" ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,015

    pro zizka.mira
    Takže to je asi nedostatek u té společnosti. Patrně nemají správně nastaveny patřičné úpravy v linuxu. Možná to oni neumí, ale já mám vyzkoušeno, že to opravdu funguje...

    pro Jura62 - co potřebuješ ?

    pro vlazo12
    mrkni se sem : http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=179&t=73836
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 29-12-2019 v 19:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    25

    Pro Losose: A nevíš jak bych to provedl aby to fungovalo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,015

    Ne ty, ale ta společnost to musí jinak nastavit - tuším v Oscamu. Já to neumím...
    Někde na netě je návod, ale já nevím kde. Zkus hledat. Třeba tady :
    http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?t=15738
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 29-12-2019 v 20:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    25

    Pro Losose: Děkuji, pročtu to pořádně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Nováček
    Registrace
    Mar 2017
    Příspěvků
    8

    Zdravím, rád bych poprosil o radu.
    Máme doma 3x Ariva 203, a k tomu jednu Arivu 254 Combo. Já si vždy stahnu setting od lososa, seřadím kanály v pc a nahraju do arivy. Jenže řadit kanály 2x (pro A203 a A254 Combo) mě už začíná otravovat. Prosím Vás, není nějaká možnost, abych si seřadil jen setting pro A203, a pak nějakým způsobem exportoval, aby fungoval i na A254 Combo?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Nováček
    Registrace
    Mar 2017
    Příspěvků
    8

    @losos prosím Vás, nevěděl byste jak to udělat?? (Viz Příspěvek ode mě výše)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,015

    Normálně to exportuj v některém Ali Editoru, např. Ali Editor pro A202E, nebo třeba A253Combo_Channels_Editor.
    Je jich několik k mání např. na : http://www.satedu.cba.pl/index.php?a...tors/Ferguson&

    Jak se to dělá (návod od Kudmy611) je zde : Např. export setingu od kudma611 :
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 06-05-2020 v 15:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    25

    Ahoj Vlastním také A254 Combo. Nemáš náhodou novej seting? Nebo nejaký podrobný návod jak se to dělá? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Nováček
    Registrace
    Mar 2017
    Příspěvků
    8

    Dobrý den, Prosím Vás, neporadil byste mi někdo, jak nahrát vlastní logo do arivy?? Mám arivu 203. Četl jsem návodů již spoustu, ale pořád jsem z toho nějaký tumpachový...
    Předem díky za odpověď!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,015

    Návod je v "Jak na to u Arivy" :

    Natažení obrázku loga (např. LOSOS) do Arivy (platí pro všechny Arivy obou řad) :
    ================================================== ===============
    1. Vypni Arivu i zadním vypínačem
    2. Propoj Arivu s PC kříženým kabelem RS-232 - doufám, že jsi již posílal soubory do Arivy přes ten RS-232 a že ti to tedy funguje ?
    3. V PC spusť program "Upgrade 2.0.0b 2007-11-16.exe" (ve složce měj i ten program Upgrade.ini) - (je na TV Freaku na stránce "Settingy pro Arivy")
    4. Objeví se okno programu "Upgrade 2.0.0b 2007-11-16.exe"
    5. V tom okně vyber správný Port COM - ten, s kterým ti to funguje... (u mne např. COM2)
    6. Parity : Even
    7. Bits Rate 115200
    8. V Operate Mode ponech "Upgrade"
    9. Klikni dole na "Connect"
    10. Zapni Arivu zadním vypínačem
    11. Po chvíli naskoči okno s dvanácti řádky "All Chunk" až "userdb"...
    12. Z nich klikni dvakrát na ten sedmý seshora, u mne má název "ARIVA202E", u jiných Ariv bude mít asi název jiný, např. "ARIVA102mini" a pod.
    13. Po druhém kliknutí se objeví okno, ve kterém najdeš a vybereš soubor = otevřeš soubor "ARIVA202E.m2v", což je ten obrázek loga
    14. Po otevření (=po kliknutí na "Otevřít") se opět vrátíš do programu Upgrade, kde klikneš na "Next"
    15. Obrázek loga se začne nahrávat do Arivy a po chvilce se objeví ta blbá hláška od Windows - odklikni ji a nahrávání bude pokračovat až k úspěšnému zakončení hláškou "Upgrade Succes!"

    Jen ještě dodám, že s naprostou jistotou nevím, zda to tak funguje i u Arivy 203, tu nemám...
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 01-12-2020 v 10:28
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 8 PrvníPrvní ... 678

Podobná témata

  1. Ferguson Ariva 250
    Od lllincoln v sekci DVB-S
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-04-2013, 07:59
  2. Ferguson Ariva 210
    Od misha v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-04-2012, 14:59
  3. Ferguson Ariva TT HD PVR 500
    Od anra v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-04-2011, 12:40