Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 8 PrvníPrvní ... 678
Zobrazené výsledky: 106 až 112 z 112

Téma: Ferguson Ariva 203 / 103

  1. #106
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    22

    Pro Losose: Každému to funguje jak jsem si pročítal. Musím podotknout že Skylink nechytám přes žádnou kartu ale přes jednu společnost, takže jednoduše řečeno přes internet. Tak nevím, jestli nemám v A254 něco špatně nastaveno
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    3

    Ja som si myslel, ze mas tiez ICE kartu. Povodne som si totiz myslel, ze A254 to uz zvladne aj s ICE kartou. Ale je to este stale po starom. Ariva zvladne cisty Cryptoworks, zvladne ciste Irdeto, ale ICE kartu cita len v Cryptoworkse. Pritom by stacilo dopracovat taku funkcnost (co uz maju viacere STB), aby preplo ICE kartu do rezimu Irdeto a isli by vsetky programy (aj s CAID 0624).
    Ja uz som pisal Poliakom na stranke Fergusonu prosbu, aby to dopracovali... Keby sme napisali viaceri, tak by to mozno pomohlo mnohym inym...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Nováček
    Registrace
    Dec 2019
    Příspěvků
    1

    Zdravím zde, byl by někdo schopný po e-mailu pomoci "lamě" ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,007

    pro zizka.mira
    Takže to je asi nedostatek u té společnosti. Patrně nemají správně nastaveny patřičné úpravy v linuxu. Možná to oni neumí, ale já mám vyzkoušeno, že to opravdu funguje...

    pro Jura62 - co potřebuješ ?

    pro vlazo12
    mrkni se sem : http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=179&t=73836
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 29-12-2019 v 19:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    22

    Pro Losose: A nevíš jak bych to provedl aby to fungovalo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,007

    Ne ty, ale ta společnost to musí jinak nastavit - tuším v Oscamu. Já to neumím...
    Někde na netě je návod, ale já nevím kde. Zkus hledat. Třeba tady :
    http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?t=15738
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 29-12-2019 v 20:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    22

    Pro Losose: Děkuji, pročtu to pořádně.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 8 z 8 PrvníPrvní ... 678

Podobná témata

  1. Ferguson Ariva 250
    Od lllincoln v sekci DVB-S
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-04-2013, 07:59
  2. Ferguson Ariva 210
    Od misha v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-04-2012, 14:59
  3. Ferguson Ariva TT HD PVR 500
    Od anra v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-04-2011, 12:40