Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 118

Téma: Ferguson Ariva 203 / 103

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    2

    mohu použít setting od losose i pro přijímač ariva 103 mini ? Lze použít z A 103 nebo z A102 mini nebo musí být vyexportován spec. pro A103 mini a mohl by ho zde někdo umístit ?
    Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Setting pro tvůj přijímač Ariva 103mini jsem již přidal na stránku s ostatními settingy. Doufám, že ti bude fungovat ok.
    Je ale pravda, že internetové funkce u fw* fungují nějak špatně. Lépe fungují u oficiálního fw. Takže si musíte vybrat to, co víc potřebujete...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    2

    Na družici 7E v paketu digiturk mám problém s některými stanicemi.Např. stanice Idman normálně funguje, ale jakmile se zde
    vysílá fotbal stanice je zakodována.To samé je i u dalších stanic např.TRT HD.Kde je chyba?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček Avatar uživatele jackino
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od Donadoni Zobrazit příspěvek
    Na družici 7E v paketu digiturk mám problém s některými stanicemi.Např. stanice Idman normálně funguje, ale jakmile se zde
    vysílá fotbal stanice je zakodována.To samé je i u dalších stanic např.TRT HD.Kde je chyba?
    To ti ani nepojede jedině v PC přes nějaký plugin,jinak ten Idman se občas stane že zapomenou zapnout kodování(irdeto?) tak to někdy jede,mě to připadá že je to nastaveno nějak podle epg(idman) TRT HD mi jede v bissu na 42e,jakmile je v epg třeba azer. fotbalová liga a ta se nehraje tak tam dají buď PL,nebo Serii A a pak to jede to je můj názor
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    2

    Rád bych se připojil k internetu, ovšem nevím jak na to. Arivu s modemem mám propojenou LAN kabelem, ale nevím co , kde nastavit .
    Domníval jsem se, že stačí pouze propojit LAN kabel a kliknout např. na YOU TUBE.Ale takhle to bohužel nefunguje.Mohl by mně někdo
    poradit co je třeba v menu nastavit?V návodu jsem to nikde nenašel.Předem díky za jakoukoliv informaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    20

    mám arivu203-nejde EPG-poradte co stím díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    9

    Ahojte, mám Arivu 203 asi 3 měsíce. Doteď v pohodě. Po upgradu na nový setting (V1.27B9p) z USB už Ariva nenaběhla, na display svítilo MENU. Po vypnutí z elektriky a opětovném zapnutí už nesvítí nic, ani kontrolka. Nereaguje na nic. Chtěl jsem i zkusit ji oživit přes RS 232, ale Ariva 203 má vzadu jen vstup pro jack zredukovaný z RS 232...? Ten nemám, musím dokoupit....pomůže mi to ale? Máte s tím někdo zkušenost? Poradíte mi, prosím?

    díky
    Naposledy upraveno uživatelem Vasek_K75: 07-07-2016 v 19:55
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    Citace Původně odesláno od Vasek_K75 Zobrazit příspěvek
    Po upgradu na nový setting (V1.27B9p)
    Odpalil si si ju sam, takyto fw je pre Arivu 202. Vid tu.
    Kabel pomoze, ak ho nechces kupovat, mozes si ho aj zbastlit:

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    9

    To, že jsem si to způsobil sám, mě je už jasné. Přehlídl jsem se v označení settingů... Podstatné je pro mne, jestli se do arivy dostanu přes RS 232, ikdyž vůbec nejeví známky života. Kabel budu mít večer, tak uvidím
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    9

    Akce se zdařila, i zcela mrtvou arivu lze přes RS 232 oživit! Díky všem za rady a pomoc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    20

    Ariva 203 se mi přestala chytat na wifi . Dva roky v pohodě a najednou to anténku nenačte. Co s tím? Zkoušel jsem tovární nastavení a pořád stejné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Hmm. Arivě nerozumím, ale co brání na routeru nastavit IPAdress pool v jakém chceš rozsahu, DHCP si s tím potom poradí. Tedy 192........
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Je tu občas
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    267

    Nemám žádné zkušenosti s Arivou a chci se zeptat, zda při upgrade firmware na vyšší verzi je nutno dělat ještě nějaké další úpravy nastavení nebo jiných věcí, např. nahrání settingu? Jedná se o A103 a aktuální firmware je V1.30B8 a chci to zkusit aktualizovat na 1.33B5 - půjde to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    9

    Dobrý den,
    tímto bych chtěl Lososa požádat jestli by mohl pro Arivu 203 vytvořit setting sw V1.33B6p
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Ahoj vonbraunt,
    právě jsem exportem přes Ali Editor vytvořil setingy pro A103, A203, A153Combo a A253Combo s fw V1.33B6* a žádám všechny uživatele, kteří je použijí, aby mi zde napsali, zda vše s tímto fw funguje ok. Děkuji předem.
    Najdete je na stránce s ostatními setingy.
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 02-04-2019 v 14:19
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ferguson Ariva 250
    Od lllincoln v sekci DVB-S
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-04-2013, 06:59
  2. Ferguson Ariva 210
    Od misha v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-04-2012, 13:59
  3. Ferguson Ariva TT HD PVR 500
    Od anra v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-04-2011, 11:40