Vykonne multimedialne centrum
Chcel by som vas poprosit o radu.moje mmc sa nejako pokazilo.a potrebujem nove.aby vydrzalo par rokov.nepotrebujem podporu internetu.youtube atd.to mam v televizore Panasonic TX-P50GT60E. Potrebujem len aby to prehravalo Mkv.malo opticky vystup na zvuk.interny hdd 3.5 co najvyssia kapacita. + zobralo NAS 4 - 8TB.a moze podporovat ovladanie z mobilu.cize anroid.ale nieje to smerodatne.ide mi cisto o vykon.a prehravanie mkv a digitalny zvuk .lebo mam reproduktory logitech Z906.dakujem za akekolvek rady.cena nehra rolu kedze je to vec na dalsich cca 5 rokov.
to som cital niekolko krat.neviem z toho vybrat.lebo hodnotenia uzivatelov co si tie zariadenia kupili sa rozchadzaju
Ked si sam nevies vybrat, ako ti moze poradit niekto iny?
Aspon zopar tipov nahod z coho vyberas.
Skus napriklad pozriet toto, je celkom chvaleny. Ale tiez nie idealny. Nezvlada gapless playback (v pripade audia), pre niekoho dolezita funkcionalita.
Aspon zopar tipov nahod z coho vyberas.
Skus napriklad pozriet toto, je celkom chvaleny. Ale tiez nie idealny. Nezvlada gapless playback (v pripade audia), pre niekoho dolezita funkcionalita.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] + nejlevnejsi SSD disk + 4gb RAM + openelec XBMC
Skoda ze musis mit optiku, bez ni by stacil nejaky Intel NUC.
Disk 3,5 k tomu pripoj pomoci USB. Pokud mas NAS pak nechapu pozadavek na disk.
Dobra volba by byl treba Asrock ION ale ten se da sehnat uz jen bazarove.
Skoda ze musis mit optiku, bez ni by stacil nejaky Intel NUC.
Disk 3,5 k tomu pripoj pomoci USB. Pokud mas NAS pak nechapu pozadavek na disk.
Dobra volba by byl treba Asrock ION ale ten se da sehnat uz jen bazarove.
Já mám doma MEDE8ER MED 600 X3D/WP (nechtěl jsem žádný interní HDD, jak "krabičku" co mi přehraje všechno co mám na ethernetu PC na sdílených HDD). Forum výrobce je velmi "živé". Doporučuji: http://www.mede8erforum.com/index.php. Stránky s podporou (User Manuals, User Guides atd ...): http://www.mede8er.com/mede8er_support.htm. Doporučuji stáhnout a pročíst si návod, aby bylo zřejmější, co tyto přehrávače zvládají a co ne.
[QUOTE=xvydra;490329]Takže toto je najlepší pomer cena/výkon?[/QUOTE]
Nerozumím ?? Záleží co od toho chceš, jak se Ti zařízení líbí, jak se s ním pracuje, atd, atd ....
Nerozumím ?? Záleží co od toho chceš, jak se Ti zařízení líbí, jak se s ním pracuje, atd, atd ....
kupil som MEDE8ER MED 1000X3D a neda sa to ani zapnut.zajtra to idem vratit.lebo ani reset ani upgrade firmware sa neda spravit.nejaky iny prehravac ktory sa da aj zapnut????
Odpověděl jsem Ti v threadu vedle. Asi jsi měl smůlu na kus, to se může stát každému. Já jsem si na Alze připlatil asi 2 stovky abych mohl přístroj vrátit bez udání důvodu místo běžných 2 týdnů celých 6 týdnů navíc. Ale u tebe to je jasná reklamace. Může to být třeba i jen ten napájecí zdroj, ale to asi nijak neověříš ...