Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Informace a zkušenosti TOSHIBA 58L7365DG

MomoBrut (205)|5.5.2014 11:41
Zdravím,
díval jsem se na ni v Datartu asi 20 minut, díval jsem se na různé věci, které se dají odpozorovat. Musím říct, že jsem byl poměrně málo znechucen, jak u mne bývá zvykem, když koukám na různé TV v obchodech. Hledal jsem, ale nenašel jsem žádné slušné review. Nemá někdo tuhle TV nebo validní info. Díky. M.
Viliamko (56)|5.5.2014 13:41
No to by aj mna zaujimalo,tiež som ju nedavno asi pol hodku očumoval :)
MomoBrut (205)|14.5.2014 15:16
Tak jsem se na ni podíval trochu podrobněji, vzal jsem nějaké testovací soubory do prodejny. Clouding byl na konkrétním kusu dost výrazný, pro mne neskousnutelné. Vzhledem k tomu, že bych ji chtěl jen jako zobrazovač, tak mi to nevadí, ale pro smart nadšence ta TV má výrazný problém, je velmi pomalá. Porovnával jsem to také s modely SONY, musím říct, že obrazově jsou na tom lépe v podstatě po všech strankách. SONY neumí renderovat ts soubory, což mne rozesmálo.
ezechiel1917 (498)|16.5.2014 12:04
Tento model nedoporucuju, mel jsem ho loni doma a clouding naprosto nesnesitelny. Pozorovaci uhly velmi bidne (obraz ze strany velmi rychle bledne, i na pomery VA panelu je to zle). Strasne pomala odezva pri pohybu v menu televize a velky input lag (100+ms) takze nevhodna take pro hrani her. V beznych rezimech neumi plne RGB 4:4:4 takze i pro pripojeni k PC nevhodna. A oproti konkurencnim znackam o dost horsi moznosti prehravani multimedii a smart tv platforma. Co naopak muzu pochvalit je vyborny staticky kontrast (po kalibraci 3000:1) a skvela 3D prezentace. Obrazovka ma navic matny povrch coz je podle me take vyhoda a bezny obraz byl vynikajici.

Dneska bych doporucoval spise podivat se na letosni model 55L7453DG. Ma plne prime LED podsviceni s lokalnim stmivanim coz je nejlepsi mozna kombinace a rovnomernost podsviceni by mela byt na vynikajici urovni a diky tomu jde podle me letos o jeden z nejzajimavejsich modelu. Ma IPS panel, takze by mel odpadnout problem i s pozorovacima uhlama, avsak za cenu horsiho kontrastu nez lonsky model (na druhou stranu castecne vyrovnat by to mohlo to podsviceni) a pasivni 3D.
Pripadne pockat na radu 9400 ktera by mela mit 4k VA panel (HDMI 2.0) s primym LED podsviceni s lokalnim stmivanim v uhloprickach 58 a 65". Akorat cena bude mimo modely o kterych je tu rec. ;)