Informace a zkušenosti TOSHIBA 58L7365DG
Zdravím,
díval jsem se na ni v Datartu asi 20 minut, díval jsem se na různé věci, které se dají odpozorovat. Musím říct, že jsem byl poměrně málo znechucen, jak u mne bývá zvykem, když koukám na různé TV v obchodech. Hledal jsem, ale nenašel jsem žádné slušné review. Nemá někdo tuhle TV nebo validní info. Díky. M.
díval jsem se na ni v Datartu asi 20 minut, díval jsem se na různé věci, které se dají odpozorovat. Musím říct, že jsem byl poměrně málo znechucen, jak u mne bývá zvykem, když koukám na různé TV v obchodech. Hledal jsem, ale nenašel jsem žádné slušné review. Nemá někdo tuhle TV nebo validní info. Díky. M.
Tak jsem se na ni podíval trochu podrobněji, vzal jsem nějaké testovací soubory do prodejny. Clouding byl na konkrétním kusu dost výrazný, pro mne neskousnutelné. Vzhledem k tomu, že bych ji chtěl jen jako zobrazovač, tak mi to nevadí, ale pro smart nadšence ta TV má výrazný problém, je velmi pomalá. Porovnával jsem to také s modely SONY, musím říct, že obrazově jsou na tom lépe v podstatě po všech strankách. SONY neumí renderovat ts soubory, což mne rozesmálo.
Tento model nedoporucuju, mel jsem ho loni doma a clouding naprosto nesnesitelny. Pozorovaci uhly velmi bidne (obraz ze strany velmi rychle bledne, i na pomery VA panelu je to zle). Strasne pomala odezva pri pohybu v menu televize a velky input lag (100+ms) takze nevhodna take pro hrani her. V beznych rezimech neumi plne RGB 4:4:4 takze i pro pripojeni k PC nevhodna. A oproti konkurencnim znackam o dost horsi moznosti prehravani multimedii a smart tv platforma. Co naopak muzu pochvalit je vyborny staticky kontrast (po kalibraci 3000:1) a skvela 3D prezentace. Obrazovka ma navic matny povrch coz je podle me take vyhoda a bezny obraz byl vynikajici.
Dneska bych doporucoval spise podivat se na letosni model 55L7453DG. Ma plne prime LED podsviceni s lokalnim stmivanim coz je nejlepsi mozna kombinace a rovnomernost podsviceni by mela byt na vynikajici urovni a diky tomu jde podle me letos o jeden z nejzajimavejsich modelu. Ma IPS panel, takze by mel odpadnout problem i s pozorovacima uhlama, avsak za cenu horsiho kontrastu nez lonsky model (na druhou stranu castecne vyrovnat by to mohlo to podsviceni) a pasivni 3D.
Pripadne pockat na radu 9400 ktera by mela mit 4k VA panel (HDMI 2.0) s primym LED podsviceni s lokalnim stmivanim v uhloprickach 58 a 65". Akorat cena bude mimo modely o kterych je tu rec. ;)
Dneska bych doporucoval spise podivat se na letosni model 55L7453DG. Ma plne prime LED podsviceni s lokalnim stmivanim coz je nejlepsi mozna kombinace a rovnomernost podsviceni by mela byt na vynikajici urovni a diky tomu jde podle me letos o jeden z nejzajimavejsich modelu. Ma IPS panel, takze by mel odpadnout problem i s pozorovacima uhlama, avsak za cenu horsiho kontrastu nez lonsky model (na druhou stranu castecne vyrovnat by to mohlo to podsviceni) a pasivni 3D.
Pripadne pockat na radu 9400 ktera by mela mit 4k VA panel (HDMI 2.0) s primym LED podsviceni s lokalnim stmivanim v uhloprickach 58 a 65". Akorat cena bude mimo modely o kterych je tu rec. ;)