Re: TV s funkčním HbbTV + technologie
Tak já mám bohužel Pan PX42ST30E a k tomu GOsat 750 Hdi ve skylinku, takže mi nejede - už jsem se tu nedávno informoval, že u tohoto typu bohužel. Teď mně to i kvůli Olympiádě začíná mrzet. Pomohl bych si novým satelitním přijímačem? Např. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ? tento se mi zdá ale podezřelý: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], tyto dva už by snad mohly být - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Díky za případné info.
Jak Ti již bylo jednou řečeno, když koupíš DVB-S s HbbTV, tak si pomůžeš, zbytečný dotaz. Co je tak těžkého na tom se podívat do specifikace/manuálu nebo ideálně recenze a podívat se, jestli DVB-S přístroj podporuje HbbTV?
Omlouvám se, jestli je to podle Vás hloupý dotaz, jenom se ujištuju, nejsem v tom vůbec kovaný a nesleduju to pravidelně.
A taky šlo o to, jestli můžu k TV zakoupit některý z těch přístrojů v té nabídce, jestli je to opravdu jedno, já to opravdu nevím, proto si nechám raději poradit. I vzhledem ke Skylinku.
A to je fakt tak těžké si přečíst nějakou tu recenzi? Já vím, musí se hledat a číst, což se nikomu nechce.
Co se týká Skylinku, tak záleží, jakou máš kartu, dnes bych již nekupoval nic pouze s UNI čtečkou bez CI slotu: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/36726-poradte-hd-satelitni-prijimac
Co se týká Skylinku, tak záleží, jakou máš kartu, dnes bych již nekupoval nic pouze s UNI čtečkou bez CI slotu: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/36726-poradte-hd-satelitni-prijimac
Díky moc, nejde o nechuť, ale o orientaci kam se podívat a hlavně o čas, vždy sem jen mrknu při chvilce, přec jen jsem v práci a doma už toho času počítače nestrávím a když tak spravuji webové stránky pro obec, amatérské stránky pro náš fotbal atd. ,já vím každý toho má moc, ale je fakt, že jsem z práce načtený až tolik, že už nepřečtu pořádně ani noviny ne tak knížku...
Pokud ale nemáš ICE, tak bych zrovna tenhle přijímač nebral, nemá CI. Raději bych se podíval po něčem takovémto [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] + CI modul.
ok, musím kouknout i na ten stávající GOsat, možná to má ten HUmax, stejně to asi proberu s tím technikem, co mi to montoval a servisuje, líto by mi bylo toho, že bych asi ztratil obsah externího disku napojeného na ten stávající GOsat, mám tam docela pro mně perly - koncerty atd.
[QUOTE=Tomi71;481740]líto by mi bylo toho, že bych asi ztratil obsah externího disku napojeného na ten stávající GOsat, mám tam docela pro mně perly - koncerty atd.[/QUOTE]
už len preto by som zase nekupoval prijímač ktorý v rámci irdeto/skylink certifikácie šifruje nahrávky. Čo keď zdochne za mesiac (to môže každý) a ty tam zase budeš mať svoje perly?
už len preto by som zase nekupoval prijímač ktorý v rámci irdeto/skylink certifikácie šifruje nahrávky. Čo keď zdochne za mesiac (to môže každý) a ty tam zase budeš mať svoje perly?