3D bryle acer p1303pw
Zdravim ,jsem novy majitel projektoru a zatim se jen ucim a chci se zeptat a hlavne potrebuji poradit,jak jsem zminil mam projektor acer p1303pw s moznosti projekce 3D ready dlp a jde mi prosim o radu jake muzu pouzit bryle pro sledovani.Jestli je to jedno jake dlp bryle pouziji a nebo jestli to musi byt take acer a pokud nemusi tak jake byste mi doporucily v nejake nizsi cenove relaci.Vsem vam moc dekuji za pomoc.
[QUOTE=jarda44;480154]Zdravim ,jsem novy majitel projektoru a zatim se jen ucim a chci se zeptat a hlavne potrebuji poradit,jak jsem zminil mam projektor acer p1303pw s moznosti projekce 3D ready dlp a jde mi prosim o radu jake muzu pouzit bryle pro sledovani.Jestli je to jedno jake dlp bryle pouziji a nebo jestli to musi byt take acer a pokud nemusi tak jake byste mi doporucily v nejake nizsi cenove relaci.Vsem vam moc dekuji za pomoc.[/QUOTE]
Nemusí.Vcera mi přišly brýle seisonic a fungují bez problému.
---------- Doplněno v 07:54 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 07:53 ----------
[QUOTE=jarda44;480154]Zdravim ,jsem novy majitel projektoru a zatim se jen ucim a chci se zeptat a hlavne potrebuji poradit,jak jsem zminil mam projektor acer p1303pw s moznosti projekce 3D ready dlp a jde mi prosim o radu jake muzu pouzit bryle pro sledovani.Jestli je to jedno jake dlp bryle pouziji a nebo jestli to musi byt take acer a pokud nemusi tak jake byste mi doporucily v nejake nizsi cenove relaci.Vsem vam moc dekuji za pomoc.[/QUOTE]http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=161019338587
Nemusí.Vcera mi přišly brýle seisonic a fungují bez problému.
---------- Doplněno v 07:54 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 07:53 ----------
[QUOTE=jarda44;480154]Zdravim ,jsem novy majitel projektoru a zatim se jen ucim a chci se zeptat a hlavne potrebuji poradit,jak jsem zminil mam projektor acer p1303pw s moznosti projekce 3D ready dlp a jde mi prosim o radu jake muzu pouzit bryle pro sledovani.Jestli je to jedno jake dlp bryle pouziji a nebo jestli to musi byt take acer a pokud nemusi tak jake byste mi doporucily v nejake nizsi cenove relaci.Vsem vam moc dekuji za pomoc.[/QUOTE]http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=161019338587
Dival jsem se a chtěl jsem koupit tyto BenQ 3D brýle D4 myslíte že budou fungovat na tomto projektoru.
Jestli má white flash tak by mohli... Ale acery většinou mají. Škoda jen že D4 nejsou lepší než D3 :)