Díky Dagy za odpověď.
mohl bych napsat, že už je mi to teď jasné, ale lhal bych...
No každopádně je mi to "jasnější"
Ok, takže se sdílením složek je to složitější, tak se asi spokojím s tím, že si vždy ten film z PC, na který se chci podívat, hodím do Public, a bude. Pak ho smažu. (Stejně to nebudu dělat kdovíjak často) A aspoň vím, že to tak jde..
Ohledně těch tunerů je mi to teda jasnější, a v 90% mi jde na něco se dívat na TV, a něco jiného v telefonu, takže tady taky spokojenost..
Dualdecrypt vyzkouším.
Jen bych se zeptal ještě na jednu věc..
Mám dvoupatrový dům. Na střeše krabičku, co přijímá internet, z ní kabel do wifi-routeru, který je v prvním patře, z něj kabel do dalšího wifi-routeru, který je v přízemí, a z toho přízemního kabel do PC a druhý kabel do ISIa... Když jsem nastavoval LAN v ISIu, napojilo se to na ten router v přízemí.. Tzn že v přízemí můžu streamovat na telefonu programy jak chci. V patře už je to horší, protože signál z přízemního routeru není tak silný.. jde nějak udělat, aby, když se připojím na router v patře, mohl streamovat taky? Ten horní router mi totiž ISIO "nevidí". Myslím tím v aplikaci My technisat...
Čili srozumitelně:
Patro - wifi-router
Přízemí- jiný wifi-router
Přízemí - ISIO + PC napojeno na přízemní router (chtěl jsem pouze switch, ale ježíšek přinesl rovnou router..)
Napojím se na wifi v přízemí - telefon stramuje v pohodě
Napojím se na wifi v patře - telefon nestreamuje, ani ISIO nevidí
Síť nahoře se jmenuje jinak, než dole.
Díky za odpověď!