Opticum HD X402p
Stryko ma tento satelitny prijimac a xcel by nan nahravat filmy,len potrebuje externy disk,alebo USB kluc...
Preto by rad vedel:
- Aky max Terovy disk tam zapoji,konkretne ci tam pojde 3,5" 1TB USB 2.0 WD disk (viem ze to ma USB 2.0 konektor)
- Ci prijimac tento disk sam naformatuje,pripadne ho treba neako v PC naformatovat pred tym...Mna zaujima,ci tieto nahravky pojdu pustit v PC bez neakeho odkodovania
- Ci to funguje podobne ako pri TV,stanica ktora sa nahrava sa musi aj sledovat,alebo sa moze jedna stanica sledovat a dalsia sa moze nahravat
Preto by rad vedel:
- Aky max Terovy disk tam zapoji,konkretne ci tam pojde 3,5" 1TB USB 2.0 WD disk (viem ze to ma USB 2.0 konektor)
- Ci prijimac tento disk sam naformatuje,pripadne ho treba neako v PC naformatovat pred tym...Mna zaujima,ci tieto nahravky pojdu pustit v PC bez neakeho odkodovania
- Ci to funguje podobne ako pri TV,stanica ktora sa nahrava sa musi aj sledovat,alebo sa moze jedna stanica sledovat a dalsia sa moze nahravat
1) Odskusas, uvidis (pravdepodobne pojde).
2) Odskusas, uvidis (Netreba formatovat, PVR bude zrejme nesifrovane, bezi to na chipe ALI 3602 a nativne to tento nesifruje).
3) Jednotunerove STB obvykle takto funguju.
Viac si precitaj [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
2) Odskusas, uvidis (Netreba formatovat, PVR bude zrejme nesifrovane, bezi to na chipe ALI 3602 a nativne to tento nesifruje).
3) Jednotunerove STB obvykle takto funguju.
Viac si precitaj [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
1 Odskusam,nepojde a potom si mozem 2TB disk plieskat o hlavu- potrebujem to dopredu vediet...
2 Nema ako odskusat,PC nema...
2 Nema ako odskusat,PC nema...
1) Nikto ti na 100% neporadi, kto nema odskusanu presne tu istu kombinaciu.
2) Tak naco ho to zaujima?
2) Tak naco ho to zaujima?
Myslel som si,ale aby som zbytocne neriesil neskoro,ale ak to ani nesifruje,tak to nebude asi ani treba formatovat,na NTFS by to malo ist potom v pohode...
Pekna hlupost,mam dva roky nahrany film Biela smrt z HBO HD,film ma 1:30 a ma 12 GB...Taktiez mam nahranu Cervenu ciapocku z Markiza HD (tieto Vianoce) a nahravka ma 1:40 a ma 8 GB...
A vies mi o nom nieco aj zistit...???
[QUOTE=sanchez13;479024]Pokial STB pouziva fat32, tak nahravku deli na mensie subory. Vacsina to defaultne deli na 512MB.[/QUOTE]
Neviem co pouziva,preto sa pytam a nieje to STB,ale satelit...
[QUOTE=sanchez13;479024]Pokial STB pouziva fat32, tak nahravku deli na mensie subory. Vacsina to defaultne deli na 512MB.[/QUOTE]
Neviem co pouziva,preto sa pytam a nieje to STB,ale satelit...
STB viem co je,ale som nevedel ze satelitny prijimac je STB...
sanchez13: Dik,pozriem...
Tak som zatial vycital,ze pristroj vie HDD sam naformatovat a to na FAT a aj NTFS...
Aky max HDD podporuje som z toho nevycital...
sanchez13: Dik,pozriem...
Tak som zatial vycital,ze pristroj vie HDD sam naformatovat a to na FAT a aj NTFS...
Aky max HDD podporuje som z toho nevycital...
ono zavisi aky FW do toho das .. ten original vobec nema HD vystup .. az daky uplne iny co som kdesi nasiel , mal moznost nastavit HD vystup ..
Jaj myslis HDMI...???HD vystup sa uz nepouziva...Ja HD prijimac nemam a dufam ze tak skoro mat ani nebudem... :P
[QUOTE=peto.vac;479098]Jaj myslis HDMI...???HD vystup sa uz nepouziva...Ja HD prijimac nemam a dufam ze tak skoro mat ani nebudem... :P[/QUOTE]
a čo ta hbo hd nahrávka s tými ukrutnými gigabajtami ktoré hbo nikdy v živote nebolo schopné odvysielať? tú si nahral kde?
a neboj sa, hd prijímač už nie je známkou zbohatlíkov. je to normálny prijímač a bez neho za chvíľu nebudeš mať žiadnu televíziu.
a čo ta hbo hd nahrávka s tými ukrutnými gigabajtami ktoré hbo nikdy v živote nebolo schopné odvysielať? tú si nahral kde?
a neboj sa, hd prijímač už nie je známkou zbohatlíkov. je to normálny prijímač a bez neho za chvíľu nebudeš mať žiadnu televíziu.
Tu nahravku som nahral cez TV do USB kluca...
Myslel som externy,samozrejme v telke je,ale ten niako prepojovat cez HD vystup nemusim...
Myslel som externy,samozrejme v telke je,ale ten niako prepojovat cez HD vystup nemusim...
Ja tento Opticum HD X402 mám doma. Práve som pozrel menu - Formátovanie HDD neponúka. Ja som k nemu pripájal HDD už formátované. Cez USB napája aj "notebookovský" 2,D˝ HDD.
Na počítači sa dá spustiť len video nahrávané ako "PS". Programy nahrávané ako "TS" v počítači sa nedajú spustiť.
Ako PS sa dajú nahrávať programy v štandardnom rozlíšení. Na záznam použije TS, aj keď je v menu nastavený typ nahrávky PS.
Nikde som sa nedočítal, akú maximálnu kapacitu HDD podporuje. 1 - 2 TB pôjde bez problémov.
Na počítači sa dá spustiť len video nahrávané ako "PS". Programy nahrávané ako "TS" v počítači sa nedajú spustiť.
Ako PS sa dajú nahrávať programy v štandardnom rozlíšení. Na záznam použije TS, aj keď je v menu nastavený typ nahrávky PS.
Nikde som sa nedočítal, akú maximálnu kapacitu HDD podporuje. 1 - 2 TB pôjde bez problémov.
Ako mas HDD naformatovane,NTFS...???
Tomuto nerozumiem:
Teda vzdy nahra len ako TS...???
Tomuto nerozumiem:
Teda vzdy nahra len ako TS...???
Naformátované NTFS.
Štandardné rozlíšenie je možné nahrávať s typom nahrávky PS alebo TS
Programy v HD len TS - video s koncovkou DVR.
Štandardné rozlíšenie je možné nahrávať s typom nahrávky PS alebo TS
Programy v HD len TS - video s koncovkou DVR.
Všetko, čo som k nemu pripojil, fungovalo. 3,5˝ ATA 750 GB (Samsung); 3,5˝ SATA 2 TB (WD); 2,5˝ 80 GB (Seagate); 2,5˝ 40 GB (Hitachi)....