Jaký vybrat? stb T2 Zircon T2 HD nebo TELESYSTEM TS6700T2 HD
Telesystem vyrábí italové., Zircon se už pár let dováží na Ukrajinu (DVB-T2 tam mají už nějakou dobu po celém území). No, a teď "babo raď" . Pro zjednodušení výběru se mrkni sem:
Zircon: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Telesystem: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Mimo dotaz: Není to ještě u nás předčasné? Já si myslím, že ano.
Zircon: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Telesystem: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Mimo dotaz: Není to ještě u nás předčasné? Já si myslím, že ano.
Vlastním BTV Samsung full HD s MPGE2 , a prostřednictvím OCTAGONU HD SF 918 jsem na SKYLINKU používal HD programy. Ale nyní když pozemní vysílání umožňuje příjem více programů v HD, které mohu na této televizi přijímat jen přes STB s MPEG4 tak nevím jak se rozhodnout, koupit STB s MPGE4 anebo už +DVB-T2 ? Co mi poradíte? Díky.
STB s MPEG_4. Protože DVB-T2 se u nás jede pouze pokusně a to v dvou malých oblastech s nízkým výkonem vysílačů. Až bude jisté, jaký kodek se použije, a vysílání v normě T2 bude celoplošné, pak má význam kupovat příslušný STB pro DVB-T2. To vše odhaduji tak na 2 až 3 roky.
Konkrétní model nemohu - je to svým způsobem nemožné. Všechny, které jsou na trhu (a nejsou zrovna v té superlaciné hladině), jsou si rovny.
Budeš muset trochu pohledat.
Budeš muset trochu pohledat.
DVB-T STB stojí řádově stovky, pak na DVB-T2 opravdu nehleď, pak to prostě vyhodíš a koupíš nový. Je stejně riziko, že DVB-T2 třeba nakonec někdo pojede v H.265 a tím pádem by Ti stejně by dnes koupený DVB-T2 nebyl k ničemu.